.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Искам бебе

Kakvi sa purvite simptomi na bremennosta i dali moje6 da razbere6,4e si bremenna predi da ti e zakusnql.Sorry za temata,moje da se povtarq,no za men e mn vajno da znam poneje iskam bebe

Град
    в мечтите ти
    Не може да разбереш дали си бременна преди да ти е закъснял цикълът-това е първият симптом.На колко си?
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

На 17 или 18 е

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Po4ti na 20 sam znam,4e 6te si pomislite,4e sam malka,no s priqtelq mi ve4e sme sgodeni i skoro moje bi 6te se ojenim a az iskam bebe.A i aika mi me e rodila na 20-znam li moje da prili4am na neq

Град
    в мечтите ти
    Ако наистина си 89 набор-не мислишли, че ти е рано за бебе.Как ще го гледаш?Как ще се издържаш?Това не е играчка,която захвърляш щом ти омръзне.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от mrd_89
    Po4ti na 20 sam znam,4e 6te si pomislite,4e sam malka,no s priqtelq mi ve4e sme sgodeni i skoro moje bi 6te se ojenim a az iskam bebe.A i aika mi me e rodila na 20-znam li moje da prili4am na neq
    Вие се оженете щом сте решили, но първо завършете висше, намерете си стабилна работа, пък после мислете за бебе.

Hey znam,4e ne e igra4ka i ne smqtam da go zahvarlqm kato mnogo drugi jeni/deca.Za izdurjaneto ne se pritesnqvai-6tom iskam bebe tova zna4i,4e 6te moga da go izdarjam

Град
    L.A. \ Moscow
    Ти случайно Айше ли се казваш ?
    Raise your fist!

Ne ne se kazvam Ai6e i ne sam ot romski proizhod-kazvam se Madlen-Magi i ne mislq,4e 20g sa malko za da stane6 maika

Чрез тест за бременност?
    П.П:Не искам да ти се меся,но както казаха останалите-помисли преди това.Кога ще учиш и ще си търсиш работа,как ще издържате детето с приятеля си и наистина ли сватбата и сигурна?Щом обаче си решила,мога да ти пожелая само късмет и успех.
    Bring me to life...

Непонятно ми е как може да искаш дете преди още да си се омъжила.И аз съм на твойте години - скоро на 20 ще стана и въпреки това съвсем не се чувствам подготвена (психически, пък и материално) за бебе.Явно, че няма да учиш щом за дете искаш да се грижиш - помисли какво би могла да му предложиш първо пък тогава се захващай с нещо подобно.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Hey znam,4e ne e igra4ka i ne smqtam da go zahvarlqm kato mnogo drugi jeni/deca.Za izdurjaneto ne se pritesnqvai-6tom iskam bebe tova zna4i,4e 6te moga da go izdarjam

Щом като ще можеш да го издържаш, а това според мен е най-важното, тогава ти пожелавам да родиш най-прекрасното бебе на света. Успех за в бъдеще.

Hora 6tom sam re6ila da imam dete zna4i ima s kakvo da go izdarjam,znam,4e ne e igra4ka i nemislq da go zarqzvam-a 6to se otnasq do obrazovanieto(vis6e)i za tova ne se pritesnqvaite studentka sam i tova ne mi pre4i ot redovno da zapi6a zado4no

Град
    L.A. \ Moscow
    Ne ne se kazvam Ai6e i ne sam ot romski proizhod-kazvam se Madlen-Magi i ne mislq,4e 20g sa malko za da stane6 maika
    добре, но за накратко пак ще ти викам Айше!
    Raise your fist!

Град
    в мечтите ти
    Hora 6tom sam re6ila da imam dete zna4i ima s kakvo da go izdarjam,znam,4e ne e igra4ka i nemislq da go zarqzvam-a 6to se otnasq do obrazovanieto(vis6e)i za tova ne se pritesnqvaite studentka sam i tova ne mi pre4i ot redovno da zapi6a zado4no

Тогава успех и здраво бебе!

Град
    L.A. \ Moscow
    чудно ми е що не си поживееш още малко... и после дете...
    Raise your fist!

Za6to li izob6to zahvanah tazi tema-qvno nikoi ne me razbira-ako vie vse o6te ne ste gotovi da imate deca i semeistvo az iskam i sam sigurna,4e 6te se spravq.Nepriqtno mi e da me nari4a6 Ai6e-az sam 4ista balgarka ot rod koito nqma da spomena,a 6to se otnasq do izdarjaneto na deteto i az i priqtelq mi sme ot mnogo zamojni semeistva da ne kaja bogati.Ako 6te pi6tete o6te gluposti i 6te me obvinqvate po-dobre ne pi6ete.Ne sam tuk za da me obijdate,a za da mi davate saveti-v koeto mnogo se samnqvam ve4e

A i blagodarq za hubavite pojelaniq ot horata koito ne me uprekvat

Мега фен Аватара на sasha_90
    И от кога си студентка?Ако съдя по "89" от ника ти си на 19-чак догодина ставаш на 20 и си студентка първа година.

Град
    L.A. \ Moscow
    Щом толкова го искаш, за какво са ти съвети. Действай, да е живо и здраво и да има хубав живот! Това е...
    Raise your fist!

A ti ne dopuska6 li,4e moje da sam zapo4nala u4ili6te na 6g

Град
    София
    Човек не може спокойно да пусне тема тук -или ще бъде упрекван ,или обиждан...Мацката не е питала дали да ражда на тия години или не ,дали ще е по добре да си поживее или да роди ,а как да разбере дали е бременна....
    И мисля че да родиш на тия години има предимства....

Мацка щом се чувстваш готова действайте.Сестра ми разбра че е бременна малко след като й закъсня с тест.

Пожелавам ти МНОГО УСПЕХ
    КАКВО ЛИ СИ ПОЖВЛАВАТ ЗВЕЗДИТЕ , КОГАТО ВИДЯТ ПАДАЩИ ХОРА ? ? ? ?

aide 4akame rezultata 6te ima li beb4e

Ти хубаво искаш бебе, ама ще можеш ли да го гледаш? Ще имаш ли възможност да му осигуриш условията, от които се нуждае?!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Големи малоумници имало в тоя форум. Вие на колко искате да роди? На 30 ли? И като стана на 20 детето вие да сте пенсионери? Майка ми е родила на 20 години и 4 дена. Мисля че е напълно нормално. Сестра ми роди на 20 години и почти 2 месеца. Има 3-4 бивши съученички които също си имат деца. Ако мислите първо за голямата кариера, купищата пари и т.н. ще станете същите, като гледката от снощи: майка ми ми показва свои съученици, за разлика от мйка ми обаче те не разкарват с количката внучетоси, а дъщеря си. На 40 години с бебе не ми се връзва. Майката спокойно може да учи задочно, а момчето да работи. Заради такива като вас намаляваме със всяка година и скоро ще ме малцинство. Нормално многобройните цигани и турци да ни управляват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си