- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам бебе
Аз съм свидетел на един подобен случай:
Един съученик, който нищо не може, не може дето се казва една клечка за г*за да си одяла, си намери приятелка, която взе че му пусна (първата) и след 6 месеца връзка решиха да имат дете и да се женят.
Момичето е от заможно семейство, а той няма пари (за справка - момчето е набор 86, а тя мой набор - 87). Момчето е свикнало да разчита на мама и тати при проблем (пък дори и да няма проблем). Момичето... работи си и изкарва каквото може. С доход 400лв. на месец как ще живеят не знам, но си е тяхна работа. Решили са родителите им да ги издържат.
За мен това лично е пълна глупост.
В случая на авторката - хубаво е, че и двамата сте от заможни семейства, така ще има какво да наследите и кой да ви помага. Много е хубаво, че сте решили да си имате дете, след като сте го решили - никой няма правото да ви съди за каквото и да било - на достатъчно години сте. Живота си е живот и не свършва след създаването на поколение, можете да си го живеете когато и както пожелаете. Миналата пролет ходих до Карлово, и по пътя към Пловдив спрях да разгледам едно село, дори едни баби снимах, та се позаприказвахме, оказа се, че са раждали и на по 14 15 години, съответно и тогава са се женили. Имат правнучета и са щастливи. По този въпрос да попитам другите - по-важно ли е да подскачаш облечен тъпо в дискотеките, отколкото да бъдеш щастлив и да правиш нещо смислено в този и без това кратък живот.
В момента съм на 21, не мисля за деца, понеже нямам нито богати родители, нито роднини. Сам се издържам и сам си градя бъдещето. Но след 25г. смятам сериозно да се позамисля.Защото именно поколението дава смисъл на всичко това, което се опитваме да изградим. Иначе после, след като животът ни свърши, кой ще има полза и ще запомни това което сме изградили?!?
![]()
До авторката: Объркала си форума, тук се събират главно деца, които малко трудно разсъждават. Успех в създаването на това ново семейство. Много щастие ви пожелавам.![]()
+1Първоначално написано от deepinlove
![]()
няма смисъл да пишете коментари от сорта не си ли много малка,как ще го издържаш ...тя е решила мислила ...Единствено пита как може да разбере ами тест за бременност дори и да ти дйде може да имаш цветна бременност ...успех![]()
аве не мога да ви разбера.... всеки почва да и дава съвети и да я разубеждава...някой молил ли ви е?! защо и се бъркате-щом смята че има възможност и го иска,какъв ви е проблема на вас?! Момичето има конкретен въпрос-ако не можете да и отговорите защо пишете въобще....![]()
Таа по темата-или чакаш цикъла или ако са минали 14 дена от акта-тест...други симптоми толкова рано мисля че няма....
По въпросът ти-можеш да си направиш кравен тест 1-2 дни преди очакваната дата на менструацията. това е методът за най-ранно диагностициране. Не се отчайвай, ако не стане първите няколко месеца. Следи овулацията си, прави секс когато и колкото трябва. Посети форума бгмама, защото там има жени с повече опит от нас, чиеято основна задача е да се пазим да не забременеем.
Но имам нещо да ти кажа-не е лошо като решиш да имаш бебе, да се образоваш при по-големи специалистхи и да попрочетеш по въпроса. Аз съм на 23, а кака ми на 31 и деца нямаме и не искаме да имаме още няколко години. за мен 20 е прекалено рано, не сам заради парите. Психически просто не си зрла за майка, каквото и да казваш. Въпросът не опира до раждане и отглеждане на дете. Тук става дума и за възпитание, а то е много по-важно и отговорно. Не мисл, че в наши дни момичетата на 20 са зрели до такава степен, че да възпитат и да направят от 3 кила месо човек. Помисли си дали си готова да си опора и пример за друго човешко същество. Успех и като е станало-пиши.
Добре, защо има толкова много хора, които смятат за нередно да имаш дете на 20? Тази възраст в никакъв случай не може да се нарече "твърде ранна за бебе". Айде стига сте давали акъл, моля ви се.
Изобщо не им се връзвай-тази възраст си е нормална и има много +++.Всеки гледа да говори там кадето не му е работа.Аз не видях ти да искаш съвет какво да правиш....Първоначално написано от howland
Щом си готова действай-това е много хубаво нещо.Успехчета![]()
КАКВО ЛИ СИ ПОЖВЛАВАТ ЗВЕЗДИТЕ , КОГАТО ВИДЯТ ПАДАЩИ ХОРА ? ? ? ?
pravete kfoto shtete tova si e vashiq jivotnadqvam se da ste shtaslivi
i da imate bliznaci momi4e i mom4e taka i dvamata shte imate rabota
![]()
![]()
Майка ти горката на 40 ще стане баба, но както и да е, щом сте решили и имате възможности няма лошо
Аз лично бих изчакал поне до 25, за да не си пропилея младините с бебета... Но всеки мисли различно![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
бе за какво обиждате Госпожицата.. има до себе си човек когото обича,на 20 и според мене е твърде зряла да за си прецени дали може да има детеПросто пита за симптомите кои са, вие (някои от вас) даже и в личния и живот се намесихте...тя ако беше от ромски произход нямаше да роди на 20, а на 12(както онова лапе по новините го даваха даже)!Българска простотия..
![]()
![]()
![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Тук си права, но все пак всеки има право на личен избор. Трудно ще й е да гледа бебе и да учи, но ако има кой да й помага....идеално. Късмет!Първоначално написано от girl_in_black
) А тест можеш да си направиш една седмица след акта, за да разбереш дали си бременна.
![]()
1 седмица след акта е твърде рано. минимум 14 дни!
Не смятам, че е нужно да имаш богати родители, за да имаш дете на 20. Майка ми е била почти на 21, когато ме е родила, след 2 години е родила и брат ми. Междувременно е учила висше, с баща ми са живяли на 300 км от родителите си и не са разчитали финансово на тях. Но са преценили, че така искат и че ще се справят. Майка ми казва, че се радва, че ни е родила рано - "Не бих понесла двама сополанковци на по 10-12 години да ми се разхождат тук в момента"Първоначално написано от angelovarna
(в рамките на шегата го казва, разбира се)
Авторката - наистина си сбъркала форума, тук пишещите основно се притесняват как да НЕ забременеят и няма да те разберат.
0оф.. Коментарите на първата страница са адски глупави! Щом така си е преценила какво и давате акъл, че е малка?! Не е нито на 13 нито на 15... И мен майка ми ме е родила на 20 години и не знам какво лошо има в днешно време да станеш майка на 20?
Sasho1988
Варна..
напиши в гоогъл симптоми на бременноста и ще ти излязът![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Значи мацка - първо ти пожелавам да родиш здраво и прекрасно бебе и да порастне още по здраво и прекрасно... Радвам се че си намерила някой който да обичаш и да те обича и да имате дете! И поздравления за годежа...
Значи ... около 2 седмици (14 дни) след евентаулното "зачеване" се появява едно такова минимално кафеникаво зацапване (поне така съм чела)... макар че не е работа на това да разчиташ! .... Най възможно е , както знаеш да забременеш някъде 14-15 ден от цикъла ти...
Абе като си свършва всеки път в теб без презервативи общо зето е малко вероятно да не забременееш ... ако ти закъснее 2-3 дена правиш тест ако покаже 2 черти - честито от сега (защото едва ли ще правиш тема да се похвалиш)... Късмет
Много интересни хора сте...Ако авторката беше пуснала тема...,че е бременна и иска да направи аборт...щяхте да започнете да я нападате,че е достатъчно голяма,за да поеме отговорност...А сега момичето като казва,че иска дете и е сигурна в това...започвате да й четете морал,че й е рано!
Към авторката щом си решила да направиш такава стъпка - честито!По принцип при бременност гърдите стават доста чувствителни при някои жени това се проявява още в самото начало...Но най-сигурно е да поизчакаш известно време и да си направиш тест или преглед при гинеколог![]()
В мнението преди моето има доста съвети,най-важното е да не се стресираш на тази тема и да не се превръща във фикс идея,защото това може и да ти навреди.Успех!
A qui