- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За нелепата смърт...
До това води наркоманията...
Браво.
Аз не мога да възкресявам.
Абе за какво е нужно само да се заяждаш???Ако не ти харесва,просто не пиши!! Ей такива като теб много ме дразнят.Първоначално написано от w0sh
Гадно е да умре твой близък. Но и никой не го е карал да попада в тази ситуация. Малко мозък се иска.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първо наистина съжалявам за случилото се!Аз също бях потресена след прочетеното,това което се е случило е наистина ужасно!
Другото,което искам да ти кажа е относно 20те минути:Преди 13 години на 11.02.1995година почина баща ми по нелеп начин-катастрофа!Колата се е движела с бясна скорост,вътре е имало 4има души,от които единия-военен,за който не се знае как се е озовал там!Най-вероятно той е карал!Ударили са се ж стълб на Цариградско шосе!Иронията е в това,че всички в колата са умрели на място,но не и баща ми,той е изхвърчал през предното стъкло и е бил жив-ранен.но жив!Линейката е дошла след около час час и нещо!Той е умрял минути преди това,само ако не се беше забавила толкова...
Но евалата за внушителните думи и за силата!
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
Съжалявам за загубата ти. Колкото и глупаво да звучи знам какво е да загубиш близък човек. Преди почти 4 месеца загубих един страхотен човек и добър приятел. (Момчето падна с Мотора си и се удари в мантинела.) Болката и до днес ме изгаря. Но смъртта е част от човешкия живот. Единственното, което ми помогна да се изправя след това беше мисълта, че момчето почина на 20 год. Съвсем млад. Колко в кратък живота, нали... Ами аз? Дали ще е след 20год. или 20 дни, или 20 мин.?! Не мога да пропилявам едни от най-хубавите се години в сълзи, а знам, че момчето не иска никой от неговите приятели да тъжи. Докато има хора, които да го помним, той ще е жив! Сега ние сме неговия живот!
Обичам те, брат! Липсваш ми безкрайно много! Спи спокойно вечния си сън!
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
мии тва са последствията от наркотиците....![]()
От това да загубиш близък човек,по-лошо няма.
Губила съм приятели и роднини и тази болка която се изпитва не може да се опише с думи,тя се носи в душата до гроб.
Съжелявъм за приятелите ти.
Той е знаел какво го очаква. Щом се е забъркал с наркотици, участвал е в бой... Колкото и да ми е кофти да го призная - това са били последиците от живота му и именно заради това го е изгубил. Наистина е тъжно как млади си хора си отиват, но може трагедията да помогне на приятелите му. Да осъзнаят накъде вървят...
ох насълзиха ми се очите![]()
![]()
![]()
като си помисля колко хора използват наротици и прочие и колко наистина може и след 20 мин или 20 дни да умрат и може и да са хора които познаваш.....жалко е че така някои си пропиляват живота....
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Съболеэнования.
Каквото и друго да кажа,энам,че няма да е ценно эа теб.
Думи от непоэнати в таэи ситуация,надали те успокояват.
Надали има нещо,което да те успокои,освен времето.
Давай напред.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Какво да ти кажа.Някой и толко нямат късмет.Мой много близък познат на 14 почина.От какво ли от хлабавото и сърце.Загубила съзнание и както си е играела се ударила и е забила главата директно в бетона.Мозъчно сътресение,мозъчната кора се изпълнила с кръв,не се оксигенерира и почина след това от 1 ден кома. Не знам какво да кажа повече.Дано намериш покой,където и да си Светле.Първоначално написано от HONDA
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.