Ами здравейте на всички.
На скоро си хванах едно гадженце, излизаме си напред назад, много добре се държи с мен, много миличко и загрижено, обръща си ми внимание като сме заедно, спред хора и в компания, не се оплаквам ПОЧТИ от нищо.
Ноо миналата неделя се разболя мили4кото ми Гнойна ангинка го е хванала и сега все още е болничък, ии проблема е, че през тези 6 дни не сме се виждали, нито сме говорили по телефона, само смсчета си пишеме и супер рядко скайп, понеже сестра му седи по-често на компютъра, отколкото той, а когато той е седнал все се разминаваме с времето.
И проблема е последния ни чат-разговор, който се проведе преди няколко часа.
Говорехме си общи приказки, питах го как е със здравето оправя ли се и той в един момент ми изръсва "kolko pati mi izneveri veche mi e interesnu?" и аз му казах "0" и той вика тва е найд-олната лъжа ала бала, и така и не разбрах дали ме юрка само или е наистина, след това ми спомена, че ми нямал никакво доверие, ама абсолютно никакво и аз се шашнах вярно е, че през тази седмица, в която не се виждахме две момчета ми се натискаха, но ги оздрязах, дори не им позволих и да ме погалят, абе нищо!!! А и с нищо не съм му показала, че не може да ми вярва.. наистина, чувствам се адски добре с него и сега не знам как да подходя...
Дали утре, примерно, да го потърся!? Или да му пиша в скайп, за да разбера дали сме заедно или НЕ!
Просто тва недоверие не знам от къде си го изкара, сигурно от гъза!
Много ме издразни и цяла вечер съм супер сдухана, дори отказах излизане с приятели само и само, за да разбере,ч е искам НЕГО и никой друг!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Имате ли някакви идеи какво бих могла да направя по въпроса..

Който го интересува, аз съм на 17г., а той на 21г.