.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какво да правя...?

Така работата е следната, познавам се с 1 момиче от 4 години , както се досещате любов от пръв поглед и до сега съм опитал какви ли не начини, за да се получи нещо повече помежду ни, но уви нищо не става. Даже странното е че като й споделя какво чувствам и се сдърпваме и след известно време (2-3) месеца или тя мен търси или аз нея, това се повтаряше доста пъти през тия 4 години.Но иначе пък си споделяме супер много работи , интереси, хобита занимания , дискутираме какви ли не теми и така нататък. И като реша да засегна тема чувства и все нещо се спича, все нещо не стига пък усещам че с това момиче се допълваме в едно цяло, сякаш сме родени един за друг, но на нея не мога да и го внуша по никакъв начин. Дайде съвет моля ви ,че тая несподелена любов ще ме убие.Още повече,че това е единственото момиче което съм обичал толкова силно през живота си (на 18 години съм)

Мега фен Аватара на sasha_90
    Явно тя не те харесва,а иска да сте само приятели.

Признай какво чувстваш към нея.Все пак минали са 4 години,не е малък педиод,а м/у другото на колко сте години ?!

Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Признай какво чувстваш към нея.Все пак минали са 4 години,не е малък педиод,а м/у другото на колко сте години ?!
    на 18 и аз и тя...

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Явно тя не те харесва,а иска да сте само приятели.
    +1 .. няма смисъл повече да опитваш ...

Цитирай Първоначално написано от fallinlove
    на 18 и аз и тя...
    По-добре и признай,все пак нали знаеш по- добре да пробваш и да не стане отколкото влобще да не пробваш !

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    на 18 и аз и тя...
    По-добре и признай,все пак нали знаеш по- добре да пробваш и да не стане отколкото влобще да не пробваш !
    ами човека каза , че е пробвал и са си разваляли отношенията колкото пъти се е опитвал да й признае

Още един път ако се пробвам, вероятно ще се скараме и няма да го понеса много спокойно.Независимо че съм спокоен по природа...

Голям фен Аватара на Crazytu
    Най-добре се откажи,пробвал си много пъти,но явно нищо няма да излезе ... Останете си само приятели,очевидно тя не гледа на теб по друг начин ...

Град
    mezdra
    Ами ти може да я обичаш но си мисля че щом това е вече четири години това момиче е объркано щом като заговорите за чувства и тя така прави и както казваш ти всичко се спича...
    Вие се познавате от доста дълго време и тя е толкова объркана и избягва тази тема може би защото е по добре да сте само приятели ,защото както е казано и доказано добри и да я обичаш като сте само приятели може да си кажете всичко абсолютно всичко и имате постоянно теми на разговор ,а като станете гаджета и с времето темите на разговор ви се изчерпват Не че няма за какво да си говорите но въпреки това по различно е И ти сам ще се убедиш в това нещо ако иамте по задълбочена връзка с нея.
    И пак ти казвам сигурно заради това момичето избягва тази тема "ЧУВСТВАТА" ,защото вие имате едно прекрасно приятелство на което много хора могат само да ви завиждат

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Град
    pO sVEta i U VaS
    пробваи се още веднъж, и ако не стане работата .... все пак на 18 си, ще си намериш друга, която да отговори на чувствата ти ...
    При наличие на желание .. всичко се постига ...

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Щом винаги като и заговориш за чувства спича, значи не те харесва и може би и е неудобно да ти го каже.Явно тя изпитва само приятелски чувства към теб.По-добре се откажи от нея.Все ще се намери някоя, която да се влюби в теб.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    на 18 и аз и тя...
    ами човека каза , че е пробвал и са си разваляли отношенията колкото пъти се е опитвал да й признае
    Keep Walking... ®Johnie Walker™
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Благодаря за мненията, специално благодаря на
    Tedi4ka за нейното мнение. След като дръпнах един следобеден сън, работата в главата ми се поизбистри и мисля да не давам зор,каквото стане такова.Верно обичам я като повече от приятелка и това ме мъчи на моменти, но ще се наложи да го преглътна и ще се надявам приятелството да прерастне в любов... ииии между другото ей така ще търся друга...

Град
    Terra incognita!
    Явно е,че иска да сте само приятели,иначе нямаше да и е притеснено да споделя относно чувствата си,но ако все пак нещо се е променило в тях,може да опиташ отново,но естествено с голям риск....Ако толкова я искаш,трябва и да рискуваш..Както сам каза,дори и да се сдърпате пак,едва ли ще е за дълго,просто се нуждаете един от друг.
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Май само ти си на мнение,че сте родени един за друг!Не я притискай,повече от ясно е,че тя не споделя твоите чуства...а щом те търси,това значи,че държи на теб,като приятел!Има много хляб още да ядеш,това че си на 18 съвсем не значи,че това е любовта на живота ти!!!Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си