.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    За мотивация-ако нещата са ти подредени ще:
    -можеш да си намираш винаги това, което търсиш без да отделяш по минимум 30 минути
    -ще ти е спретнато, уютно и приятно
    -няма да те мъмрят и да повтарят като грамофонни плочи едно и също
    -няма да се отвръщаваш от себе си
    Все още ли не си се заловила за работа?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Ами и аз съм разхвърляна, но това въобще не ме дразни, не смятам, че има смисъл да робувам на някакви си вещи.
    Don't worry, be happy!

Аз пък не мога да търпя да ми е разхвърляно и винаги си подреждам (дали ще е гардероб, шкафче или нещо подобно).
    А по темата - ами подреди си гардероба и изобщо всичко там разхвърляно и другия път като слагаш нещо в него не го хвърляй на топка а го сгъни и го сложи като хората! Ае приятна работа

Всички сме така.На теб като ти пречи-просто си подреждай.
    Better DeaD,Than In Love ...

Град
    u nas
    И аз съм така обаче по-лека форма.

Супер фен
    Може би възрастта е такава, че това в момента не ни е толкова важно. При всеки си е строго индивидуално. Някои хора държат всичко да им е под конец, на други въобще не им е до подреждането и т.н. Опитай да се поправиш. Подреди гардероба си, тъкмо и ще се отървеш от някоя забележка от вашите. А и 99% съм сигурна, че и на теб ще ти е много по-комфортно като всичко ти е ОК.

xAx....Az S1M S16Tata :P maika mi kato mi kaje opravi si legloto i az vikam dobre ei sega a pa zabravqm 6toto nali s1m na kompa i mi e priqtno da si 4ata po skypeto i aide sled 1 4as nqk1de gledam legloto ne e opraveno iii....."male az trqbva6e da go Opravq"
    http://prikachi.com/images.php?files/353102M.jpg

-----------------
    AkO VsEkI p1t,KoGatO mIsLeH sI zA tEB PaDA6e Po EdNa zVeZdA lUnAtA sKoRo 6tE6E dA rAzBeRe KaKvO e SaMoTa....!

Еми като те дразни отиди,почисти,подреди!Нево ята е във ваканция,така че гардероба няма от самосебе си да се подреди.Стаята ми винаги е супер разхвърляна,шкафовете и гардероба напоследък -също.Когато се захвана да подреждам винаги изчиствам идеално и подреждам перфектно,за да ми е уютно.Нямам проблем с почистването,а поддържането.Но се старая гардероба да ми е подреден.Неприятно ми е хубавите ми,изпрани дрехи да са на топка в гардероба намотани като парцали.

Град
    само и единствено във въображението ти
    Мали не само аз съм такава,а цялото ми семейство.Знам че не е хубаво ама природата ми е такава
    Im hot you are not!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си