.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    Град
    На слънцето :>

една лъжа .. ?

преди бях писала тема в която обяснявах колко много обичам едно момче .. което живее в америка .. той си тръгна преди по-малко от 2 седмици , но на мен ми изглеждаха като цяла вечност .. обичаХ го .. докато днес не разбрах , че си е имал и все още има друга .. тя е от България .. от Плевен .. от съседния квартал .. от неговия квартал .. те все още поддържат връзка и смятат да я продължат когато той пак си дойде .. направо незнам къде съм и какво става около мен .. в мига в който прочетох това .. нямах сили дори да заплача .. просто сърцето ми се разтуптя по-бързо от всякога и си казах "КРАЙ" .. никога не бях чувала за това момиче .. мислех си , че може да има някоя , но тази за която си мислех отпадна като варянт .. започнах да му вярвам .. неуссетно се влюбих а тоой замина .. примирих се с това и си казах "ех какво пък като си дойде ще бъдем пак заедно" .. през изминалите почти 2 седмици от както го няма аз му писах в скайп , но той повечето пъти не пишеше .. аз си мислех , че е заради часовата разлика която е 10 часа .. когато го питах защо не пише той все се оправдаваше или с това , че не е видял или , че не е имал време .. сега се чувствам .. по неуписуем начин .. искам да умра .. незнам какво да чувствам .. незнам какво да правя .. знам само , че дори да си поиска втори шанс .. аз няма да му простя .. той точно преди 20 минути нарани сърцето ми неземно дълбоко .. това беше краят .. както на връзката ни така и на тази история .. незнам защо всъщност писах .. може би просто исках да споделя и да ми олекне поне малко ..

благодаря на тези който все пак са прочели този роман който написах ..

Re: предателство .. ? болка .. ? истината ......

Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE

благодаря на тези който все пак са прочели този роман който написах ..
    NP

Град
    pO sVEta i U VaS
    щом е постъпил така , значи не те заслужава ...
    При наличие на желание .. всичко се постига ...

Град
    а сега да му кажа ли .. да и кажа ли .. да мълча ли ..

послушай сърцето си...може би няма да загубиш ако говориш с тях, но може ти да се почувстваш по-зле...помисли преди да действаш...
    (sun)

Град
    Цитирай Първоначално написано от Just_me_&_myself
    послушай сърцето си...може би няма да загубиш ако говориш с тях, но може ти да се почувстваш по-зле...помисли преди да действаш...
    в момента съм тотално блокирала .. незнам нищо .. дори да тръгна да му казвам или да и намера скйпа и да и кажа .. какво да им кажа ? Обичайте се ? .. не мога ..

тогава потърси друг...разбирам, че сега се чувстваш като че ли е края на света.но той явно е предпочел друга...разбери разликите ви в нея и си кажи- можеш ли да бъдеш като нея...ако отговорът е да тогава говори, ако е не- значи поглешдаж през прозореца...виждаш колко е голям света и си казваш, а там някъде е моето иситнско момче...той ме чака, не трябва да губя времето си с нещо, което не мога да постигна...
    (sun)

Съгражданка ...
    Ем кофти ситуация ама това е живота ...несподелени чувства ,наранени хора малко любов и още нещо
    Не се самонарънявай или нещо такова ,защото нито е първия нито е последния ! Успокой се и гледай напред!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    тогава потърси друг...разбирам, че сега се чувстваш като че ли е края на света.но той явно е предпочел друга...разбери разликите ви в нея и си кажи- можеш ли да бъдеш като нея...ако отговорът е да тогава говори, ако е не- значи поглешдаж през прозореца...виждаш колко е голям света и си казваш, а там някъде е моето иситнско момче...той ме чака, не трябва да губя времето си с нещо, което не мога да постигна...
    Чакай малко .. защо изобщо трябва да бъде като нея , за да спечели любовта на някав глупак ?!?!

Град
    mezdra
    Ами това което е направил е той е адски тъпо трябвало е поне като е бил с теб да ти каже че започва да харесва друга или че иска да е с друго момиче А не да бъде такъв бъзльо Ако те е обичал изобщо някога е трябвало да го направи ............... защото по добре истината и болката от колкото да те излъже и ти да си мислиш и да си въобразяваш че е само с теб и те обича Знам наистина какво ти е защото и на мене ми се е случвало точно същото което и на теб и то с момчето което ходя вече 2 години ходи с още едно момиче но ми каза и беше и с двете не че аз го одобрявах плакаххх......плаках............и накрая разбрах че няма смисъл от сълзи и че този човек наистина ме обича ще се върне при мене ............... И така и стана той сам разбра каква грешка е допуснал.............
    Извинявай че намешах мой случай в темата ти но исках да ти кажа че наистина знам как се чувстваш И това момче запомни от мене че един ден ............рано или късно .................ще разбере грешката си ............... и ще се върне при теб .........
    Надявам се да съм ти помогнала поне малко

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Чакай малко .. защо изобщо трябва да бъде като нея , за да спечели любовта на някав глупак ?!?!
    нямам точно това предвид, но може да си създаде ориентация от какво се интересува той и така да разбере дали може някога да бъде в "неговата схема". звучи грубо, но доста често е факт... и все пак мисля че гледайки напред или както казах през прозореца ще бъде добре за теб самата...
    (sun)

Голям фен Аватара на Crazytu
    Не е нужно въобще да се сравняваш с нея ... колкото й да ти е трудно в момента трябва да продължиш напред ... ще се появи и момчето за теб ...

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Да,драги мой понякога любовта е слюпа,глупава,наивна,но все пак се изживява.Инче не знам какво да те посъветвам. Виж ако беше тук работата лесна,ама не е. Трябва да си поговорите сериозно като си дойде. Трябва да не го питаш,а дирeктно го изненадай и поговорете.Иначе за времето,докато го няма.Аз ти обясних няколко варианта,ама пак не става.Съжалявам,Инна не знам какво да ти кажа.Просто е
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: предателство .. ? болка .. ? истината ......

искам да умра
    ..
    И защо?Заради човек,който не заслужава?Я,не се излагай?Тегли му една майна и продължи напред.

tiq ne zaslujava i edna tvoq s1lza macko0o0o...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Правилно си решила да не му прощаваш.Забрави го и не му казвай нищо, защото е безсмислено.Все ще срещнеш някой, който да те оцени.Животът е пред теб - усмихни се и върви напред!

Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Правилно си решила да не му прощаваш.Забрави го и не му казвай нищо, защото е безсмислено.Все ще срещнеш някой, който да те оцени.Животът е пред теб - усмихни се и върви напред!
    Абсолютно съм съгласна!....Но ако много те човърка от вътре - попитай го, но и според мен е безмислено, той е там, ти -тука, няма смисъл! Живей си живота и толкова!

Град
    мерси на всички за отговорите .. честно казано и аз мислех да не му казвам нищо , но разбрах , че той е такъв глупак , че няма изобщо да разбере че нещо е станало .. а дали ще говоря с него като си дойде имам време да реша понеже си идва през юни..

това което мислех да направя е да намеря скайпа на момичето да ги аддна двамата в един чат , да излеза и да ги блокирам .. но сега разббирам колко е глупаво .. всеки случай искам той да се почувства гадно .. поне на половината на това което аз изпитах .. макар и да не е възможно .. една приятелка ми каза да му се включа и да напиша горе-долу това което съм видяла че той и е написал .. но просто каквото и да каже аз не мога да му отговоря .. незнам .. моля ви дайте съвети какво да направя сега ? ;[[[[

това което мислех да направя е да намеря скайпа на момичето да ги аддна двамата в един чат , да излеза и да ги блокирам .. но сега разббирам колко е глупаво .. всеки случай искам той да се почувства гадно .. поне на половината на това което аз изпитах .. макар и да не е възможно .. една приятелка ми каза да му се включа и да напиша горе-долу това което съм видяла че той и е написал .. но просто каквото и да каже аз не мога да му отговоря .. незнам .. моля ви дайте съвети какво да направя сега ? ;[[[[
    От всичката тази помия - Няма Смисъл! Само ще се унижиш още повече и ще му покажеш как ти Пука адски много за Него и че все още имаш чувства към него, затова бъди Безралична и въобще не се Интересувай от Него! Това е най-доброто, което можеш да направиш и от това ще го заболи най-много, вярвай ми от личен опит ти го казвам! Колкото по-безралична си, толкова повече ще го Заболи!

Град
    да но ако е с нея => няма чувства към мен => няма да му пука за мен => няма да го боли от отсъствието ми ..

незнам и аз .. имам чувството че не мога да мисля за каквото и да било ..

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Боклук!!!Да го духа тогава...
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

да но ако е с нея => няма чувства към мен => няма да му пука за мен => няма да го боли от отсъствието ми ..
    Оооо ще го заболи, повярвай ми, от личен опит ти го казвам, ще го заболи, а още повече ще го заболи, когато те види с ново момче

Град
    да се надяваме .. направо .. незнам .. ох чувствам се блокирала .. сякаш няма вече да обичам .. в момента незнам какви са ми чувствата .. не го обичам вече .. не го мразя .. просто .. сякаш той никога не е съществувал .. сякаш започвам наново .. за щастие тази година съм в ново училище .. и може и наистина да забравя за всичко .. но не мога да проумея .. след толкова прекрасни моменти .. след толкова казани думи .. питах го дали ме е лъгал и той каза не .. а сега се оказа , че дори когато е казвал не е лъгал ..

Понякога, за да забравиш един човек е нужно малко повече време от обикновено, всичко зависи от това, колко време сте били заедно и колко силни са били чувствата ти към него Но той вече е далеч, Не Комуникирай с Него, ти си в ново у-ще, ще се запознаеш с нови хора, очакват те нови неща,нови емоции, така че ще го забравиш, рано или късно, времето лекува всичко и спомените избледняват!

Град
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Понякога, за да забравиш един човек е нужно малко повече време от обикновено, всичко зависи от това, колко време сте били заедно и колко силни са били чувствата ти към него Но той вече е далеч, Не Комуникирай с Него, ти си в ново у-ще, ще се запознаеш с нови хора, очакват те нови неща,нови емоции, така че ще го забравиш, рано или късно, времето лекува всичко и спомените избледняват!
    дано

мерси много за помоща и подкрепата беше ми нужна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си