.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Понякога, за да забравиш един човек е нужно малко повече време от обикновено, всичко зависи от това, колко време сте били заедно и колко силни са били чувствата ти към него Но той вече е далеч, Не Комуникирай с Него, ти си в ново у-ще, ще се запознаеш с нови хора, очакват те нови неща,нови емоции, така че ще го забравиш, рано или късно, времето лекува всичко и спомените избледняват!
    дано

мерси много за помоща и подкрепата беше ми нужна
    Няма за какво, бях почти в положение като твоето и знам, че се преодолява, все още обичам човека, но не мисля толкова често за него, а и срещнах Любовта отново и съм много щастлива Всичко ще се нареди с времето, а той ще съжалява, че е отхвърлил любовта ти Успех занапред

Град
    На слънцето :>
    Понякога, за да забравиш един човек е нужно малко повече време от обикновено, всичко зависи от това, колко време сте били заедно и колко силни са били чувствата ти към него Но той вече е далеч, Не Комуникирай с Него, ти си в ново у-ще, ще се запознаеш с нови хора, очакват те нови неща,нови емоции, така че ще го забравиш, рано или късно, времето лекува всичко и спомените избледняват!
    дано

мерси много за помоща и подкрепата беше ми нужна
    Няма за какво, бях почти в положение като твоето и знам, че се преодолява, все още обичам човека, но не мисля толкова често за него, а и срещнах Любовта отново и съм много щастлива Всичко ще се нареди с времето, а той ще съжалява, че е отхвърлил любовта ти и ще съжалява Успех занапред
    мерси

Град
    добре де той си се държи сякаш нищо не е станало той изобщо не знае , че аз знам за това

а сега да му кажа ли .. да и кажа ли .. да мълча ли ..
    Tova e vaprosa , koito i az si zadavam

Град
    София
    Чакай малко бре Вие нито сте били гаджета, нито той ти се е обяснявал с любов. Това, че ти си си въобразила нещо е изцяло твой проблем. По-добр енищо не му казвай. Той не те е възприемал като нещо повече от добър събеседник и приятно младо момиче. Нямаш никакво право да го обвиняваш в каквото и да било.
    Smile!?

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    добре де той си се държи сякаш нищо не е станало той изобщо не знае , че аз знам за това
    Ми няма какво да му кажеш повече.Просто го оставаш.Няма да му говориш повече.Ставаш му безразлична и нищо повече не можеш да направиш.Ще те боли и тебе и него.Колкото и да не му е пукало за тебе ,ако ще и да е бахти хладнокръвно копеле пак ще го боли.Може да не е на момента,но ще го заболи.Аз ти казах на теб едни неща и ме разбираш,че и аз съм преминал през такова нещо.Дано ти премине по-леко.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    да не сме били гаджета , за това си права , но няма човек който да He ме пита "е как да не сте били гаджета" .. това , че не сме ходили и не сме били гаджета , не значи че е нямало нищо .. най-малкото което е той ме попита а АЗ му отказах , защото не исках да задълбочавам чувствата си при положение , че си заминаваше следващата седмица .. той и до сега (тоест до когато спрях да му пиша , тоест до вчера) ми пишеше колко му липсвам как искал да ме цунка , как родителите му много са ме харесали и прочие .. така , че не мисля , че е било просто така .. питала съм го дали ме е лъгал през така нареченета ни "връзка" а той ми каза , че не ..

и най-малкото което е ако с всеки "добър събеседник и приятно младо момиче" е правил това което е с мен .. не курва ами незнам каквотрябва да му се вика ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Ми няма какво да му кажеш повече.Просто го оставаш.Няма да му говориш повече.Ставаш му безразлична и нищо повече не можеш да направиш.Ще те боли и тебе и него.Колкото и да не му е пукало за тебе ,ако ще и да е бахти хладнокръвно копеле пак ще го боли.Може да не е на момента,но ще го заболи.Аз ти казах на теб едни неща и ме разбираш,че и аз съм преминал през такова нещо.Дано ти премине по-леко.
    ох , мерси

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    тоя е баси и говедото ето такива ми иде да ги направя на пух и прах

Голям фен
    Град
    София
    ебати ГЛУПАКА вобще не го търси!
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Постъпил е като пълен боклук....ЗА жалост не е единствен....има още доста такива "Екземплярчета".......Не се ядосвай знам,че ти е тежко и още не можеш да се осъзнаеш,но се опитай да го забравиш!

Град
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Постъпил е като пълен боклук....ЗА жалост не е единствен....има още доста такива "Екземплярчета".......Не се ядосвай знам,че ти е тежко и още не можеш да се осъзнаеш,но се опитай да го забравиш!

това и ще направя .. той вече ми писа а аз просто замълчах .. нищо не написах и така и ще бъде ..

това и ще направя .. той вече ми писа а аз просто замълчах .. нищо не написах и така и ще бъде ..
    Браво на теб, много добре си направила!

ВЪРНИ МУ ГО ТЪПКАНО!!!
    ТАКИВА ПЕДАЛИ ТРЯБВА ДА МРАТ!

Правилно си решила да прекратиш взаимоотношенията си с него,въпреки че го обичаш. Не си струва да продължиш да живееш в този фалш.

Тъжна си,едновременно ядосана. Трябва да си го избиеш някъде,за да не нараниш хората около себе си,на които им пука.

Направи на един лист списък с всички негови лоши качества,навици и неща,които е правил. Гледай да не забравиш някое. После си го прочети няколко пъти. Надявам се,че ще ти помогне да го забравиш.

Супер фен
    . AMi 4e bravo na pi4a we. Iska po 2 da zanimava. Chudesno... Sega i v Amerika kato udari ne6to mu se polu4ava ekstra. Ne znam kolko ste bili naprede s m'triala ama mislq 4e nqma nito da go boli nito da mu stane kofti, nai mnogo da te potarsi sled izvestno vreme ako e na suho i sa6tevremenno nqma momi4e koeto da mu varje . SpokS 6te go prejivee6

Град
    На изток от рая
    Ааа,ти по-рано не беше ли с некаф биоркес

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Радвам се,че съм ти помогнала мацка.Горе главата и това е.Хора като него ще си патят доста....пада им се....

NP
    Vladoka rulzzz

Град
    Дълбините на канала :D
    леле горката ...от една страна най-4естно е да каже6 на приятелката мъ,но пък ти знае6 колко 6те я заболи и нея...сложна ситуация,но тоя тъпак трябва да си плати

Град
    най-голямата наглост беше снощи .. сложи си на скайпа нейна снимка седях така около 5 минути едвам се удържах да не му се включа и да му напсувам цялото семейство .. но все пак замълчах .. ама неска ми е много кофти щото той има рожден ден .. бях му измислила пожеланията отпреди .. уф .. хем ме боли хем съм му ядосана .. хем го обичам хем го мразя ..

Град
    Дълбините на канала :D
    хах омг...идиот като вси4ки мъжки...са заслужава на рождения му ден да разкаже6 си4ко на приятелката му и тя да го зареже съ6тия ден

и ние ти благодарим
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

наистина много гадна ситуация .. рано или късно момичето ще разбере независимо дали ти ще и кажеш или не истината винаги излиза на яве едва ли тя знае за това което става само ще ти кажа че не си заслужава да се занимаваш с него .. но пък ти си решаваш
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен
    Град
    България
    Да не ти пука за него! Не му говори ,нито нищо не те заслужава!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си