- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- една лъжа .. ?
![]()
tfa e otvratitelnO.Ne se predavai mili4ka,sigorna sam 4e nqkoi den 6te razbere 4e e sgre6il no togava nqma da my prosti6 za6toto 6te bade6 vlubena,no ne v nego
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
По-лесно ще ти е ако напусне живота тиНе му пиши, не го търси,дори може да го блокираш в скайп..Така ще го преживееш по-лесно
Гледай да не мислиш за него
Не се занимавай и с това момиче според мен...просто ги остави без да кажеш нищо
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ти продължавай напред,а той да си се занимава с неговите курви
аз реших да се сприяеля с момичето .. и ми стана още по-жал за неятя е по-малка с една година и явно по-наивна .. всичко в тяхната връзка е лъжи .. не че в нашата беше друго , но нея направо яяя .. абе .. не съм подозирала , че е толкова .. ужасен ..
и всички казвате да го забравя .. е забравя ли се толкова лесно ..
е да но пък времето лекува може да ти звучи прекалено банално но пък е истина не казвам че 100 % ще го забравиш но човек с времето свиква с мисълта и с течение на времето все по малкo го болиПървоначално написано от InnchetO`bE
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.