.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Татуировка

ЗДР.Някой може ли да ми направи на Китайски или Арабски иероглиф името МОНИКА на картинка на пеинта да кажем.
    ПЛС спешно ми трябва.

Защо ще си правиш татуировка?Супер демоде е,всеки има татуировка,а и това ще ти остане за цял живот..аз имам и в момента единствената ми цел е да я махна,супер грозно някви лайна по хубавото ми тяло НЕ СИ ПРАВИ ще съжеляваш,а да не говорим как ще те боли ДОКАТО ТИ Я ПРАВЯТ !

1во не е демоде
    2ро не трябва задължително да е перманентна да кажем прават за по 2-3 месеца и се маха
    3то изобщо не боли... аз си правих една на гърдите татоо + надпис под него и само ме пареше малко, носих я 3 месеца и я махнах ..

Град
    Добрич :o)
    Цитирай Първоначално написано от anonimen_89
    Защо ще си правиш татуировка?Супер демоде е,всеки има татуировка,а и това ще ти остане за цял живот..аз имам и в момента единствената ми цел е да я махна,супер грозно някви лайна по хубавото ми тяло НЕ СИ ПРАВИ ще съжеляваш,а да не говорим как ще те боли ДОКАТО ТИ Я ПРАВЯТ !
    Може ли да пуснеш снимка..?

Мега фен
    Град
    веселите пейки

АМА ВИЕ С КАНА ЛИ ЩЕ СИ ПРАЙТЕ ВЕ?!ЙХАХАХ оф не ма занимавайте аз помислих че истинска иска да си прави

Голям фен
    АМА ВИЕ С КАНА ЛИ ЩЕ СИ ПРАЙТЕ ВЕ?!ЙХАХАХ оф не ма занимавайте аз помислих че истинска иска да си прави
    някой да те занимава?!

Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    някой да те занимава?!
    Ти и ти в големи филми влезе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си