.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    eбем ти селската тема, заклевам се Нема да си завършен гъзар, ако не караш Голф 3, Калибра, лилава Тройка или Сивик
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

има само една кола

....

ЛАДА НИВА!!!!
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

ДАЧИЯ ЛОГАН <3
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Момиче, как може да си губиш времето точно тук да я пускаш тая тема? Не виждаш ли, че е пълно с лапета или дъртаци с лапешки акъл, дето си приказват наизуст и на харабия, половината нямат книжки, а за коли да не говорим.
    Влез в някой автомобилен форум и попитай там. А когато ходиш да я купуваш, вземи с теб някой, който наистина разбира(по възможност монтъор) и избери тази, която е по-запазена, а не която ти е по на сърце. Щото ще чуеш много приказки - тази се чупила, тази гниела, тази била бавна... Всеки модел си носи славата, но ти не разчитай на това, а гледай конкретната кола, която ти ще взимаш да е в добро състояние, за да не даваш после още +1000 за ремонт.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    3ката е в пъти по-добра от калибрата

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Заеби АГУ-то!!!Не е хубаво за кола която не е фабрично на газ!Получава се нагар по клапаните и трябва да я отваряш през определен брой километри за да ги чистиш!

А опелите не стават и за старо желязо просто защото не е останало такова по тях!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен
    Град
    Utopia..

Цитирай Първоначално написано от Orono
    Момиче, как може да си губиш времето точно тук да я пускаш тая тема? Не виждаш ли, че е пълно с лапета или дъртаци с лапешки акъл, дето си приказват наизуст и на харабия, половината нямат книжки, а за коли да не говорим.
    Влез в някой автомобилен форум и попитай там. А когато ходиш да я купуваш, вземи с теб някой, който наистина разбира(по възможност монтъор) и избери тази, която е по-запазена, а не която ти е по на сърце. Щото ще чуеш много приказки - тази се чупила, тази гниела, тази била бавна... Всеки модел си носи славата, но ти не разчитай на това, а гледай конкретната кола, която ти ще взимаш да е в добро състояние, за да не даваш после още +1000 за ремонт.
    Abe verno...
    Kvo si gyba vremeto s idiotii kato nekvi det ne sa v krak s temata i mi gi govorqt vreli nekipeli...?!
    Ako stava na vupros ZNAM 4e BMW-to nai stava.
    Ili 4e Mitsubishi-tata pravqt dupki v gurnetata
    I kvo mi re4e nekuv smotan pak ot foryma,ti i s 20mln pak 6e ima6 selski vkys...
    Emi vkysa nqma ob6o sus sredstvata koito ima6 v momenta...
    Vsu6nost predpo4itam 3mlrdniq prototip na Mustang Giugiardo Ili Naj-novata vuzmojna senzaciq na BMW-GINA light visionary
    Ili 6o ne Lamborghini D & F Fallen?!?!
    Ne opira do vkys ,daje toq det napisa tva v taq tema nenamira razlikata mejdy varbyrga na maika si i volgata na ba6ta si...se taq
    V Toq Forym Prevzemacii Prenasacii-Kolkoto 6te6

ABE NEMA LI KOI DA I DADE KLU4 VE4E?!
    Az kvo o4akvah to kvo stana...Seleniq...Razpraviqta Kato Na Pazar iliqnci...
    Ti vkys ima6 li pari ima6 li??
    -A ti KY* ima6 li da si go navre6 tam det slunce ne ogrqva?!
    A
    ??

Mersi za kompetentnite mneniq na malkoto,Drygite "Vonqt"

Abe verno...
    Kvo si gyba vremeto s idiotii kato nekvi det ne sa v krak s temata i mi gi govorqt vreli nekipeli...?!
    I kvo mi re4e nekuv smotan pak ot foryma,ti i s 20mln pak 6e ima6 selski vkys...
    Vsu6nost predpo4itam 3mlrdniq prototip na Mustang Giugiardo Ili Naj-novata vuzmojna senzaciq na BMW-GINA light visionary
    Ne opira do vkys ,daje toq det napisa tva v taq tema nenamira razlikata mejdy varbyrga na maika si i volgata na ba6ta si...se taq

A
    ??

[quote="exploitedteen"]агахаххаахаххаха

Sled Kato Se Smee6 Na Sebe Si-Ima Za Kakvo!!!

Мега фен Аватара на babity
    Пфф... мо'е да няма пари момичето за повече. К'во го обръщате на вкус, майна. Дразня се! Т'ва, че може да си позволи тея коли не значи, че няма вкус или поне мен така са ме учили. Силно съм разочарована. То човек ви има за няк'ви начетени, хора с опит, от които има какво да се научи пък излиза, че май май се влиза тука само за да се заяждате.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    отправям ти една супер оферта, мерцедес c220 cdi 2001 година на 147 000 километра за 24 000лв. и номера му е хубав, ако наистина имаш интерес пиши.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от babity
    Пфф... мо'е да няма пари момичето за повече. К'во го обръщате на вкус, майна. Дразня се! Т'ва, че може да си позволи тея коли не значи, че няма вкус или поне мен така са ме учили. Силно съм разочарована. То човек ви има за няк'ви начетени, хора с опит, от които има какво да се научи пък излиза, че май май се влиза тука само за да се заяждате.

A?
    Na4eteni?

Explo...tam na kvoto zavur6va6e
    Oligofren,sramyva6 se da si priznae
    Zagybenqk s PC i se natqga,mnogo qsno,nali nz kuv e "Krivi zubki,mnogo pupki,ro6ava ki4ara i debela dupara,kosata mazna i polovata my bolest zarazna..."
    Ei Explo-Na teb govorq,TOVA SI tI-I mamata SI E*I!!!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ridemiz
    Abe verno...

A
    ??

първо- вземи се научи малко как се пише
    второ- погледни между краката си...ако няма пишка, значи за ппс ти нямаш право да обелиш и думичка
    'оди у некоя дискотека да ти пръснат дупарата батковците с голфчета, анцузи адидас за 4 лева и джапанки тип "прашка"
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен
    Град
    Bourgas
    голфчето ми допада повече
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Explo...tam na kvoto zavur6va6e
    Oligofren,sramyva6 se da si priznae
    Zagybenqk s PC i se natqga,mnogo qsno,nali nz kuv e "Krivi zubki,mnogo pupki,ro6ava ki4ara i debela dupara,kosata mazna i polovata my bolest zarazna..."
    Ei Explo-Na teb govorq,TOVA SI tI-I mamata SI E*I!!! [/quote]

Porasni I Togava Mi Govori,Puk bilo to i obidi,ne moje da me zasegne6,pedri
    Napuk

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    е...

аз не искам да те засягам

теб природата те е надарила с наднормено тегло и наднормена простотия

Аз и да искам не мога да те засегна...
    E pone opita...
    Ti mai samo za tva vliza6 v toq forym
    A?
    Ima ne6o takova
    Da pokaje6 kolko drebnav i nekompetenten moje da si

Vlizam tyk,za da ob6yvam...s hora...Ne predpolagah 4e 6e sre6tna i ***** kato tebe

Moita vel4ai6a osoba ne e tolkova veli4ai6a,kakto q predstavq6
    Ne se vzemam Toooolko na seriozno kato tebe i ne mi se zanimava s tebe,pitah iskah otgovor,mnenie,tva e forym,a ne mqstoto,kudeto se mu4i6 da izpukne6...Bez da kazva6 ni6o koi znae kolko osobeno...osven prazni prikazki...
    Nai-malko s maloletni mislq moje da se govori po taq tema...
    Vurvi tam otkudeto si izlqzul,pi4e

Togava metni se i ti na edna ot izbroenite
    I sorry,no nqmam ysvoeno o6e svoistvoto da povtarqm zay4eni frazi,kato tvoite naprimer selqnin-adei mom4e-priznai si kvo se sramyva6,ne otri4ai 6ot nema smisul-i ti si selsko iz4adie,ne 4e selqnite ne sa hora,ama ti prekalqva6..se taq,6ot ne mi se verva dvsi4ki tyka da sa stoli4an4eta..,zaqjdai si se kolkoto 6e6,otdavna sum precenila 4e ne si pokazal ni6o po osobeno,samo 4akam da se nagledam dokude moje6 da stigna6... Tva e...pokaza si mantaliteta-na prostak
    I ima izraz koito te opredelq sityaciqta napulno-ne spori s prostak,za6oto gledaiki vi otstrani nqkoi,nqma da preceni koi e prostaka,v sly4aq ili sam si dovur6i temata-dokaji 4e moje6 da pi6e6 mnogo,4etlivo i bezmisleno i tva e leka ti no6t i gledai da ne si namokri6 i taq ve4er 4ar6afite

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    отправям ти една супер оферта, мерцедес c220 cdi 2001 година на 147 000 километра за 24 000лв. и номера му е хубав, ако наистина имаш интерес пиши.
    При условие, че може да го вземе за 14 000 лв и на 174 000 км.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Мани в Германия, моя е син металик, автоматични скорости, телефон, и сякви други екстри има и един чакър в багажника и карта на Гърция и да не забравяме номера 0009
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Баце Вектрата ми е ненормална оня ден падна дясното огледало...със софийска регистрация(с предимство съм навсякъде) абе направо не стъпва на земята има и cd извънземна работа...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    И на мен понякога ми е добре, че съм със софийска регистрация. И как може да ти падне огледалото? Аз с дясното счупено огледало изкъртих един гараж и тъкмо като си мислех че никой не е разбрал - "абе колега, каква е тая дупка тука бе"

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    И на мен понякога ми е добре, че съм със софийска регистрация. И как може да ти падне огледалото? Аз с дясното счупено огледало изкъртих един гараж и тъкмо като си мислех че никой не е разбрал - "абе колега, каква е тая дупка тука бе"
    на опелите огледалата се измъкват страшно лесно.... любима мишена за наркомани и всякаква друга крадлива измет

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    на опелите огледалата се измъкват страшно лесно.... любима мишена за наркомани и всякаква друга крадлива измет
    Понякога е хубаво да познаваш някой представители на тая измет! Намерих си именно такъв да ми вземе(открадне) такова огледало срещу 5 лева...

Сашо, бях си тръгнал за село, а там пътя е доста лош...както и да е карах с близо 90 километра и от дупките се откачи и остана да се крепи само на 3 телчици, които фактически служат само за настройка на огледалото...и от вятъра падна...реших да не спирам, защото зад мен имаше поне 3 коли, а отсреща идваше даже и тир и си рекох на връщане ще да е...но за съжаление някой циганин ме е изпреварил!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си