Цитирай Първоначално написано от Ridemiz
Цитирай Първоначално написано от Orono
Момиче, как може да си губиш времето точно тук да я пускаш тая тема? Не виждаш ли, че е пълно с лапета или дъртаци с лапешки акъл, дето си приказват наизуст и на харабия, половината нямат книжки, а за коли да не говорим.
Влез в някой автомобилен форум и попитай там. А когато ходиш да я купуваш, вземи с теб някой, който наистина разбира(по възможност монтъор) и избери тази, която е по-запазена, а не която ти е по на сърце. Щото ще чуеш много приказки - тази се чупила, тази гниела, тази била бавна... Всеки модел си носи славата, но ти не разчитай на това, а гледай конкретната кола, която ти ще взимаш да е в добро състояние, за да не даваш после още +1000 за ремонт.
Abe verno...
Kvo si gyba vremeto s idiotii kato nekvi det ne sa v krak s temata i mi gi govorqt vreli nekipeli...?!
Ako stava na vupros ZNAM 4e BMW-to nai stava.
Ili 4e Mitsubishi-tata pravqt dupki v gurnetata
I kvo mi re4e nekuv smotan pak ot foryma,ti i s 20mln pak 6e ima6 selski vkys...
Emi vkysa nqma ob6o sus sredstvata koito ima6 v momenta...
Vsu6nost predpo4itam 3mlrdniq prototip na Mustang Giugiardo Ili Naj-novata vuzmojna senzaciq na BMW-GINA light visionary
Ili 6o ne Lamborghini D & F Fallen?!?!
Ne opira do vkys ,daje toq det napisa tva v taq tema nenamira razlikata mejdy varbyrga na maika si i volgata na ba6ta si...se taq
V Toq Forym Prevzemacii Prenasacii-Kolkoto 6te6

ABE NEMA LI KOI DA I DADE KLU4 VE4E?!
Az kvo o4akvah to kvo stana...Seleniq...Razpraviqta Kato Na Pazar iliqnci...
Ti vkys ima6 li pari ima6 li??
-A ti KY* ima6 li da si go navre6 tam det slunce ne ogrqva?!
A
??

Mersi za kompetentnite mneniq na malkoto,Drygite "Vonqt"
първо- вземи се научи малко как се пише
второ- погледни между краката си...ако няма пишка, значи за ппс ти нямаш право да обелиш и думичка
'оди у некоя дискотека да ти пръснат дупарата батковците с голфчета, анцузи адидас за 4 лева и джапанки тип "прашка"