- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- абе хора...
Абе хора я кажете ся..в Червило и Ялта не пускат под 18 нали???
Щом си на 14 няма да те пуснат![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Не се еб*вайте с детето
Купонясва му се!
![]()
Аре все едно няма пък къде другаде да иде,ама хайде...
Що бе на детската площадка вече не е ли забавно...
Оле ужасна съм![]()
няма да те пуснат мила
и аз мисля че няма да те пуснат... и аз съм на 14 ама не съм ходила
там да те пуснат... е абсурд
но щом толкова ти се мотае по "заведенията за големи", можеш да пробваш в Тантра /в студентски/, ама там е яко чалга![]()
иначееее нз... тия детските дискота от едно време амор и дажъл вижън не бачкат ли вече? (не че не са пълните дупки, нооо... децата си имат свои виждания хехе)
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
амии да ти кажа не ми се мотае по никакви заведения камо ли по заведенията за големи .. просто питах .. сестра ми ходи там и ми беше чудно дали има някаква такава възможност да пускат и по-малки .. ии не мога да си обясня защоо човек като попита за някоя дискотека ии задължително трябва да му се ходи .. ?Първоначално написано от Umno mace
ии даа мисля че тая тема щом такива коментари от по-големи подиграващи се хора на по-малките може да се затвори .. някой модератор да има ??![]()
Принципно пускат, ама трябва да си с мама или с татиИ да не забравите беберона !
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
да задължително <_<Първоначално написано от HenykucT
q pootrasni malko. t.e. 3-4 godini i trugvаi po zavedeniq ot roda na Ялта
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Чш, тя вече се е е*ала два пъти и вече се чувства голяма ... Мани ти, таа ралтаПървоначално написано от RhytmiX
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Ходи у Амор, слушам че там било най-голямата детска градина у София![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
„Първоначално написано от HenykucT
Ти, драги мой, да не би случайно да си някое воайорче, че да казваш кой колко пъти се е ебал?![]()
Няма значение "Червило", "ялта" или друго заведение.
От гледна точка на закона - никъде не пускат под 18 години, а в някои заведения има изискване за момчетата да са 21+![]()
Сега вече на някой 'дребосък' ако му се ходи на дискотека, да затаи дълбоко дъх, да отиде при фхода и да се надява, че ще има късмет и охраните ще го пуснат.
Или пък да пробва да влезе с на някои 18+ личната карта и така
А относно това, че ти е станало тъпо, че просто си попитала от любопитство дали пускат под 18 в Червило и Ялта си е твой личен проблем, тъй като закона е безсилен пред невръстни деца като теб.![]()
А също и по закон забраняват престоя в сладкарниците на непълнолетни след 21ч.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Яката работа, бррррррааааааат.![]()
малко трудно ще влезеш, освен ако си някоя връзкарка![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първоначално написано от HenykucT
ти па какъв си ми на мене че знаеш кво съм правила та чак съм се е**ла ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
такаа аз лично за мен слагам край на темата ии вие все пак ако искате си пишететва ще ми бъде темата с най-много постове в този форум
![]()
мисля че нямаше никво значение защо съм го задала този въпрос щото вас принципно не ви грее и си е моя работа ама карай ..
така като гледам има някои хора които на години сигурно са по-големи от мен ама се държат като малки деца от детската градина които незнаят какво да кажат и все пак за да кажат нещо пишат разни простотии ..
айде чао ви на всички лека нощ и приятни сънища![]()
![]()
![]()
pri nas Qlta e sgrada s mnm magazin4eta![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.