.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Фотопаратът ми издава някакви странни звуци. о.О

Докато е в режим на готовност в режим scene, фотапаратът ми през няколко секунди издава супер странни звуци. о.О
    Като снимам също. Но не, не говоря за фокусиране или за щракането при самата снимка, а за нещо друго-нещо като тъдъръдът.
    Като превключа режима на друг, звукът при режим готовност не се появява, ама като снимам пак се чуват тея глупави звуци.
    Искам да кажа, че това е така от няколко месеца насам, но май го нямаше в началото..
    Просто сега обърнах внимание.
    Според вас развален ли е фотоапаратът ми или да не се тревожа?

Град
    Варна
    трябва да ти забранят да си купуваш компютри и фотоапарати

Хвърли го през терасата ! Развален е и не може да се оправи ! 100 % ти давам гаранция, че е така !
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Град
    Русе
    Ще се направя че не съм видял..тези прекрасни мнения по горе..та по темичката...иди в някой сервиз да го погледнат или от където си го купил (ако е в гаранция)
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    Ще се направя че не съм видял..тези прекрасни мнения по горе..та по темичката...иди в някой сервиз да го погледнат или от където си го купил (ако е в гаранция)
    Отидох в 2be ( ), а тъпанарките там го чуха и ме попитаха за кой звук говоря, за щракането при снимането ли.. Казаха ми да го оставя да го видят и по-късно да минат, оставих го, но след 20 минути се върнах и си го взех.
    Показах го и на човек от едно фото /познат/, и той вика, че нищо му нямало.
    Най-много мразя като говоря за нещо и никой да не може да ме разбере.

Звукът е като превъртане на лента... вс цифровифото апарати го имат и той няма как да се махне... (поне на моя) дразнеще е ако е много силен.... (забравих да питам... ЧУВА СЕ ТОЧНО ПРЕДИ ДА ЩРАКНЕ НАЛИ ???)
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Цитирай Първоначално написано от Убиец_На_Мечти
    Звукът е като превъртане на лента... вс цифровифото апарати го имат и той няма как да се махне... (поне на моя) дразнеще е ако е много силен.... (забравих да питам... ЧУВА СЕ ТОЧНО ПРЕДИ ДА ЩРАКНЕ НАЛИ ???)
    Да, обаче когато съм в режим scenes, се чува през няколко секунди и без да снимам, както си седи в готовност, но като превключа режима се махва този звук в готовност, но пак се чува непоредствено преди снимането.
    Не е силен, щом явно само аз го чувам..

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Да, обаче когато съм в режим scenes, се чува през няколко секунди и без да снимам, както си седи в готовност, но като превключа режима се махва този звук в готовност, но пак се чува непоредствено преди снимането.
    Така си е... моят го издаваше преди да мине на стендбай... аве споко не е прецакан ама ако мн те дразни звука нз как се маха...
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Така си е... моят го издаваше преди да мине на стендбай... аве споко не е прецакан ама ако мн те дразни звука нз как се маха...
    Не ме дразни.
    По-скоро се притесних дали това ще се отрази на снимките и въобще на самия него, дали е огромен проблем.

Град
    Русе
    Аз с моя никакви проблеми нямам.. Sony Cybershot W80 7.2 MP
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Цитирай Първоначално написано от Lil' Dizz
    точно в 10-ятката
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Град
    anytime, anywhere
    Изключи всички звучи от фотоапарата бе,тиквеник (за тиквеника се шегувам )
    На моя така съм напвил.
    Не умея да губя !

звука да не е Щрак ,виж в описанието,може да издава този звук ако батерията е изтощена или нещо от рода..

Цитирай Първоначално написано от Marilyn^Manson
    звука да не е Щрак ,виж в описанието,може да издава този звук ако батерията е изтощена или нещо от рода..
    Не, бе. Нали това пояснявам, че не е нито звукът при СНИМАНЕ, нито този при фокусиране.
    Не е и от батерията.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    Цитирай Първоначално написано от Lil' Dizz
    точно в 10-ятката
    И да пускаш теми в неточните раздели.

А аз май имах проблем с фризера чакайте да пусна тема....
    чекмеджето ми не се отваря, къде трябва да пусна тема?

сервиз за фотоапарати

Що не напишеш "сервиз за дигитални фотоапарати" или го копирай от тук и го плесни в Гугала.
    Сигурен съм ,че ще намериш кой да ти помогне.
    Успех.

ОО дааа!!!
    От "ТЪДЪДЪДЪТ" определено много се разбира какво му има и веднага ще ти кажем повредата

Най-са ми смешни ей такива като дойдат при мене с "установена" от тях повереда

1. Върни всички заводски настройки.
    2. Изключи всички звуци.
    3. Пробвай го при различен наклон на държане и начини на хващане.
    4. Виж дали нещо не "дрънка" от вибрациите, някой чарк.

Мале, имам едно чувство, че това е мелодия на фотоапарата, щото доста фотоапарати го издават тоя звук, ако е така както си го представям. тъдъддъъът ;д;д;
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Абе, не е от настройките. Изключих всички звуци, и пак го имаше тоя звук.
    Иначе, когато съм в друг режим, не в scene, не го прави постоянно, през 10 секунди, а само непосредствено преди звука за фокусирането и "щрак" при снимката.
    Ех, май пак не обясних като хората.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си