- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се обезскосмявате отдолу?!
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
а преди тва с кво?Първоначално написано от Jaffs
ПП:сори за тъпите въпроси ама нали за това е този форум..като не знаеш нещо да попиташ някой,който вероятно знае![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Със самобръсначка или епилатор.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
с течна кола маска е най-лесно и безпроблемно според мен.
az da popitam
kato otidete na kozmetichka samo gashtite li si svalqte ili skrivat li vi nqkade ot drugite klienti?![]()
Еми ако не те е срам наи добрия вариянт е да отидеш на козметик една фр беше и каза че мн я боляло но зависи....![]()
ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...
Хахх, скриват те. Те клиентите не чакат вътре в залата, в която ти правят процедурите, а пред вратата. Ти като ходиш на лекар другите пациенти гледат ли?Първоначално написано от harabelka
![]()
![]()
на козметик е най-добре
![]()
![]()
А трябва ли да е специален козметик?? Обикновени дето скубат вежди може ли при тях да си напраиш кола??
Ами аз преди си ги махах в продължение на 1-2 години със бръснача, но ми втръсна постоянно да съм набола и започнах да използвам кола маска.Много рядко и с бръснача минавам, ама рядко.Иначе ти препоръчвам кола маска да си направиш.Ако мн те е страх да си направиш сам/сама иди на козметик ако имаш пари.Аз бих искала да ходя накозметик, но съм малка и нямам парички за такива работи
![]()
Ходя на кола- маска. Повече никога няма да се бръсна![]()
Направи добро- яж л***о !
На мен ми струва 7лв. Като се замислиш, не са изобщо много, при положение, че ги даваш 1път в месеца. Откъдето и да го погледнеш си заслужава.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Aбе заслужава си, ама мен първо ме е срам, второ ме е страх някой друг да ме скубе ии трето мама няма да ми даде пари при положение, че зне, че мога и сама.Трябва сама да ги събирам тези пари, а аз въобще не съм превържаник на сабирането на париПървоначално написано от Мушмула
пък и то кинтите за кафе едва ми стигат така, че.....
![]()
1- Няма от какво да ме е срам, нали и тя е жена (козметичката)
2- Не можеш да сравняваш нейния опит с това сама да се "скубеш"
3- По тази логика, защо да пиеш кафе по заведенията, като можеш и у вас да си го направиш?!
4- Ако не ми стигаха парите, нямаше да изляза 1 път примерно, за да си начешам езика с глупости, а щях да си спестя и да изглеждам и чувствам добре!
Не ми се прави нова тема та за тва да питам тука - колко дълги тряя да са косъмчтата че да ги дръпне колата преди десетина дена ги махнах с крем депилатоар и са се чуда ако отида на козметик дали ше стане или тря да изчакам още...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
като отидеш на козметик боли ли
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Мен ме "боля" само 1я път, но не е болка за умиране. В сревнение със гадния сърбеж и кожата като на таралеж след бръсненето, няма какво да се чудиш. При мен набождат след 15тия ден
ми аз нямам косми отдолу и незнам защо.имам си цикъл но нямам косми как съава тоз номер и аз незнам![]()
Добре де, защо при мен като си направя кола маската и започват да ми растът на 4-5 ден ....?
Първоначално написано от kat4enceto
Сигурна ли си, че ги махаш с корените, а не ги късаш само.
понеже ме е страх с всичко друго- депилатор му е майката
![]()
![]()
![]()
Да сигърна съм.... и аз за тва питам тука...Първоначално написано от Мушмула