- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се обезскосмявате отдолу?!
otidi na kozmetik
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Кола маска![]()
![]()
![]()
с пинсетаголяма играчка е ама ме е страх на козметик
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Az s epilator...E tva e jivot,ve4e daje ne me boli...Az ot 2 godini si gi maham s epilotar....
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
добре де как си правишПървоначално написано от st1ka
![]()
мии аз съм на 13..как да отида на козметик..не съм ли още малка??? и ся с кфо да ги махам самобрасначка? - няма ли после да имаш адски сърбиежии аз сори за тъпите въпроси но ся навлизам в нещата
![]()
аз ходя на фотоепилация и вече нямам косъмчета!![]()
грешиш!космите не предпазват от нищо!те са само придатъци на кожата!
mn qsno 4e za dolu edinstveno samobrasna4ka var6i rabota osven ako nese brasne6 1 pat v mesecakak na kosmi 1 mm 6e im slaga6 kremove i lenti4ki
![]()
![]()
![]()
![]()
nqma dr na4in ama s porqzvaneto sie e gadno ama nema kak as sa6to s eporqzvam ama trqva dase vnimava
ili foto lazerna epilacia za postoqnno da iz4eznat
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
a ot kade moga da si zakupq tazi technost za kolata maska? ot aptekata? i kolko struva g/d ?
С кола маска и крем-депилатор.
Да става и със самобрасначка става за вас,защото не сте толкова чуствителни.Първоначално написано от MiracleMaker
![]()
i kakvo trqbva da kaja kato iskam da si go zakupq? edin krem za kola maska na "sara" ili kak se naricha izobshto?!![]()
..
..
И аз ползвам течна кола маска и съм много доволна. Само че внимавайте като си слагате от нея - ако сложите прекалено дебел слой, става голямо мазало. Трябва да се намаже възможно най-тънко.
Преди бях пробвала с лентички и също се получаваше, но е доста по-скъпо и боли повече.