- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се обезскосмявате отдолу?!
kola maskaaz hodq ot dosta vreme moje bi ima 2/3 godini
козметик или пинсета иначе с браснача излизат от един фуликол по 3и е по зле
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
препоръчвам лазерна епилация
3 процедури за 200 лева и после 3 години нямаш нито 1 косъм
Значи отгоре с кола маска, а отдолу няма проблем с бръснача, защото болката иначе е непоносима.
Кола маската се прави 2 лъжици захар, 2 вода, малко лимонтозу на много слаб огън и много бъркане.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Ооо това , който казва за лазерна епилация или фотоепилация на нужни 3 ходения е глупаво. Всичко зависи от структурата и дебелината на косъма. На някои са им нужни 10 процедури , на други 20 , на трети 5 .
Аз ходя редовно на козметик за кола маска и съм страшно доволна.
Envoi moi ! ;]
Аз все още съм с крем депилатор.
Самобръсначка или ленти. На козметичка ще ме малко срам,тва и работата,ама все пак....
Чак сега видях, че сте ме питали. Купувам си течната на "Сара", слагам я в микровълновата за няколко секунди да се нагрее, изсипвам колкото ми е нужно в една купичка и мажа на нужното място. Не използвам лентичките от опаковката, ами един чаршаф (разделила съм си го на парчета). После почиствам мястото с тоалетно мляко Е, това е
amii s toq 4ar6av samo izbursvash lisori za glupaviq vupros..
С чаршафа си скубе косъмчетата .Първоначално написано от viksun
Envoi moi ! ;]
+123456789..Първоначално написано от varnen4e
Най-добре кола маска![]()
А с епилатор добра идея ли еВсе пак там е нежна кожата,абе май най-добре си е козметик
![]()
Ам там е нежна кожата като сама каза и си е най-добре на козметикПървоначално написано от Zehtinka
![]()
А за момчетата стана ли въпрос в тази тема, че не можах да намеря нищо ? С кола маска мисля, че ще е най-добре, но какво да направя с нежната кожа, която е под.. не тази, която е над.. ? Говоря за тази на чатала..![]()
На мен ме боли с епилатор и с кола маска. На козметичка не съм ходила за това, не че ме е срам просто ми е странно...Може да отида но ако отида ще е за лазерно епилиране. А, за сега ползвам бръснач....кожата ми го приема добре според 'прическата' която си правя. В смисъл- ако бръсна много нагоре ми стават червени точки и сърби но ако оставя малко отгоре като бритончеи всичко е окей.
Хора,относно епилатора...аз бях така досега обаче има един проблем.Започнаха да ми остават синки и не се махат...много е гадно така.Затова мисля да мина на кола маска обаче притеснението ми е от самата козметичка и най-вече от факта,че ще ги види тия сининиНа вас неудобно ли ще ви бъде от козметичката ако сте в такава ситуация?
![]()
с нож за мазане, ако е по-гъста растителността- сърб.
ако положението е неконтролируемо- косачка/резачка lol (husqvarna>all)
епилатор..![]()
Inside my heart is breaking,
My make-up may be flaking,
But my smile, still, stays on!
Eми значи аз ги махам с брасначка.Една синя,тя е дамска и е за нежна употреба.Има и такава розова на Жилет също е хубаво и неразранява триъгълника,ако мога така да го нарека.Ползвам също и крем-депилатор за нежни зони на Ален мак.На опаковката пише,че не е за интипна зона,но няма страшно стига да не попадне в областа на клиторчето и по-надолуп до вагината.Има и такъв ва Вийт,но е по скъп,а и този на Ален мак ми върши чудесна работа.Продава се в аптеките.Ако искаш по траено да ги премахнеш или с епилатор или с кола маска.С епилатора пак излизат малки червени пъпки с връхче,а с кола маската си е добре.Премахваги от корен,и не боли чак толкова много колкото с епилатор.Това е от мен!
УСПЕХЧЕТА с комаците!
Никви проблеми, няма от какво да се притесняваш... още повече, че си ги махала с епилатор, което за мен си е направо геройство.Първоначално написано от moon_flower
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...