.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 111
    Кола маска в козметичен салон Най-добрият начин

kola maska az hodq ot dosta vreme moje bi ima 2/3 godini

Град
    На края на дъгата :)
    козметик или пинсета иначе с браснача излизат от един фуликол по 3 и е по зле
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

препоръчвам лазерна епилация
    3 процедури за 200 лева и после 3 години нямаш нито 1 косъм

Повече от фен
    Значи отгоре с кола маска, а отдолу няма проблем с бръснача, защото болката иначе е непоносима.
    Кола маската се прави 2 лъжици захар, 2 вода, малко лимонтозу на много слаб огън и много бъркане.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Град
    Варна
    Ооо това , който казва за лазерна епилация или фотоепилация на нужни 3 ходения е глупаво. Всичко зависи от структурата и дебелината на косъма. На някои са им нужни 10 процедури , на други 20 , на трети 5 .
    Аз ходя редовно на козметик за кола маска и съм страшно доволна.
    Envoi moi ! ;]

Аз с кола маска или много рядко, ако е наложително със самобръсначка.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз все още съм с крем депилатор.

Самобръсначка или ленти. На козметичка ще ме малко срам,тва и работата,ама все пак....

Чак сега видях, че сте ме питали. Купувам си течната на "Сара", слагам я в микровълновата за няколко секунди да се нагрее, изсипвам колкото ми е нужно в една купичка и мажа на нужното място. Не използвам лентичките от опаковката, ами един чаршаф (разделила съм си го на парчета). После почиствам мястото с тоалетно мляко Е, това е

amii s toq 4ar6av samo izbursvash li sori za glupaviq vupros..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от viksun
    Чак сега видях, че сте ме питали. Купувам си течната на "Сара", слагам я в микровълновата за няколко секунди да се нагрее, изсипвам колкото ми е нужно в една купичка и мажа на нужното място. Не използвам лентичките от опаковката, ами един чаршаф (разделила съм си го на парчета). После почиствам мястото с тоалетно мляко Е, това е

amii s toq 4ar6av samo izbursvash li sori za glupaviq vupros..
    С чаршафа си скубе косъмчетата .
    Envoi moi ! ;]

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Аз с кола маска или много рядко, ако е наложително със самобръсначка.
    +123456789..

Най-добре кола маска

Град
    Bulgariq,Sofiq
    А с епилатор добра идея ли е Все пак там е нежна кожата,абе май най-добре си е козметик

Цитирай Първоначално написано от Zehtinka
    А с епилатор добра идея ли е Все пак там е нежна кожата,абе май най-добре си е козметик
    Ам там е нежна кожата като сама каза и си е най-добре на козметик

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    А за момчетата стана ли въпрос в тази тема, че не можах да намеря нищо ? С кола маска мисля, че ще е най-добре, но какво да направя с нежната кожа, която е под.. не тази, която е над.. ? Говоря за тази на чатала..

На мен ме боли с епилатор и с кола маска. На козметичка не съм ходила за това, не че ме е срам просто ми е странно...Може да отида но ако отида ще е за лазерно епилиране. А, за сега ползвам бръснач....кожата ми го приема добре според 'прическата' която си правя. В смисъл- ако бръсна много нагоре ми стават червени точки и сърби но ако оставя малко отгоре като бритонче и всичко е окей.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    както трябва

Хора,относно епилатора...аз бях така досега обаче има един проблем.Започнаха да ми остават синки и не се махат...много е гадно така.Затова мисля да мина на кола маска обаче притеснението ми е от самата козметичка и най-вече от факта,че ще ги види тия синини На вас неудобно ли ще ви бъде от козметичката ако сте в такава ситуация?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    с нож за мазане, ако е по-гъста растителността- сърб.
    ако положението е неконтролируемо- косачка/резачка lol (husqvarna>all)

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    кола маска...

епилатор..
    Inside my heart is breaking,
    My make-up may be flaking,
    But my smile, still, stays on!

Град
    Инкогнито
    ходя си с космите

Eми значи аз ги махам с брасначка.Една синя,тя е дамска и е за нежна употреба.Има и такава розова на Жилет също е хубаво и неразранява триъгълника,ако мога така да го нарека.Ползвам също и крем-депилатор за нежни зони на Ален мак.На опаковката пише,че не е за интипна зона,но няма страшно стига да не попадне в областа на клиторчето и по-надолуп до вагината.Има и такъв ва Вийт,но е по скъп,а и този на Ален мак ми върши чудесна работа.Продава се в аптеките.Ако искаш по траено да ги премахнеш или с епилатор или с кола маска.С епилатора пак излизат малки червени пъпки с връхче,а с кола маската си е добре.Премахваги от корен,и не боли чак толкова много колкото с епилатор.Това е от мен!
    УСПЕХЧЕТА с комаците!

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Хора,относно епилатора...аз бях така досега обаче има един проблем.Започнаха да ми остават синки и не се махат...много е гадно така.Затова мисля да мина на кола маска обаче притеснението ми е от самата козметичка и най-вече от факта,че ще ги види тия синини На вас неудобно ли ще ви бъде от козметичката ако сте в такава ситуация?
    Никви проблеми, няма от какво да се притесняваш... още повече, че си ги махала с епилатор, което за мен си е направо геройство.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си