- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бърз растеж
Привет.Знам,че има много теми за растежа на косата,но при мене е малко по-различно.Препоръчайте ми продукт за бърз растеж на косата,който обаче да не я омазнява,понеже тя и без това е мазна.И ако може да ми кажете колко см коре долу израства косата на месец.Благодаря ви предварително.
[i][b]When it
Ami za po-burz raztej probvai s hininova voda, a kolkoto do razteja na kosata,na vseki 4ovek raste razli4no,no poprincip okolo santimetyr-santimetur i polovina![]()
![]()
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
От нашето у-ще има едно момиче с коса до кръста. Една приятелка ми каза, че въпросното момиче се подстригало до раменете в един момент, мазала се с евкалиптово масло и косата й пораснала доста бързо на същата дължина /пак до кръста/. Не знам колко е вярно, но нищо не ти струва да попиташ в аптеката!
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ставате противни вече с тоя растеж.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
+1 ima adski mnogo takiva temi i tolkova mnogo informaciq v googleПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
bademovo maslo...chuvala sum che pomaga,no ne garantiram ne sum go probvala
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Първоначално написано от g1rl4eto_
Абе, какво като има в Гугъл? Тя пита тук, за да й дадат компетентно мнение хора, които са пробвали, а не прехвалени продукти от реклами, за които не се знае дали помагат!
с протегнати стъпала
и шалове
GbSy , а имаш ли си напредстава колко теми има във форума?Колко хора искат компетентно мнение ? Ако не знаеш ще си отделя 10 минути да ти покажа![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
толкова такива теми има в тоя и в други форуми,в които всичко е обяснено има съвети и мнения и как какво има в Гугъл...супер много информация можеше да си направи труда да потърси нещо не да пуска 10 такава темаПървоначално написано от GbSy
Добре де, добре.Първоначално написано от g1rl4eto_
с протегнати стъпала
и шалове
Хининова вода.След къпане,на мокра коса,без отмиване.
ахахаххаха,о не XDDD
слагай си допълнително коса, кат ти е толко зор. :р
Don't be aroused, by my confession
Unless you don't give a good Goddamn about redemption
I know Christ is comin', so am I.
Igne Natura Renovatur Integra.
Хининова вода(Адда и Кокона са най-хубави), бадемово масло, стимулант за коса на Икаров, маска с тривитаминол, чувала съм и за масло от розмарин, спрей за коса на Билка. А това дали ще ти омазняват косата или не, зависи от самата ти коса. При всеки е различно. На мен хининовата вода не ми омазнява, но имам приятелки, които имат този проблем. При всеки е различно. Пробвай и успех!![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Добре де ,защо толко много искате коса до кръста......скъпи мои чалга диви???!?
Едно момиче ако е хубаво...и на паница да я пострижеш ,пак ше си е хубаво![]()
Иначе съм чувала за Хининовата вода и маска с хума....
Първоначално написано от ™G-Baby™
аа тука може да поспоримПървоначално написано от BeBsItO
1 не е казано че трябва да е чалга дива...а и за това че ако едно момиче е хубаво и на паница да я пострижеш ще е хубаво също не съм съгласна..косата играе важна роля във външния вид.
![]()
има разлиак дали си 0 номер или пък с по дълга коса,нали? :P
Cruel Intentions
Това беше образно казано,разбира сеПървоначално написано от mystery`girl
Шегувах се. Иначе наистина не удобрявам...манията с дълфите топирани,пресирани, изправени, изкуствени коси....... Просто не ме кефи....
пп Мое мнениеПросто ..бъдете по-естествени....
Първоначално написано от ™G-Baby™
отделяш си шампоан смесваш го с аспирин(1 или 2 зависи от дължината и разтежа накосата ,също така трябва да е стрит) иии на косата 1 2 минути-не повече!Ефект-Блясък,здравина и дължина,хах даже и рима има![]()
Keep Walking...
Вярно е ,че има много такива теми,НО а поясних,че на мен ми трябва продукт,който да не омазнява допълнително косата.Целта ми не е да правя еднакви теми,просто ми трябваше малко помощ.Първоначално написано от g1rl4eto_
Благодаря на всички,които ми помогнаха![]()
[i][b]When it
Както забелязваш ти дадоха абсолютно същите вариантиНезависимо мазна,суха,права,къдрава,чу плива и т.н. коса.
а искам да питам тая хининова вода само докато я ползвам ли има ефект или като спра да я ползвам ефекта си оставаПървоначално написано от Peteto633
![]()
![]()
![]()
Много ясно, че само докато я ползваш има ефект.ОМГ ..
![]()
Не съвсем,мнението на touchin'me softly ще ми бъде от голяма ползаПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
[i][b]When it
Е то по тая логика за кво го има тоя раздел и форума,като има гуугъл??Първоначално написано от g1rl4eto_