.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    SoFiA
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Цитирай Първоначално написано от little_miss_kiss
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Цитирай Първоначално написано от little_miss_kiss
    А аз за да не пускам нова тема някой знае ли дали шампоана и балсама за обем на Avon са добри ?
    Може да съм представител на Ейвън, ама не мога да рекламирам някой продукт, който не ми харесва.
    Взимала съм от тази серия Балсам и Серум за обем. Балсамът- слагах си 2 пъти от него и спрях. Не ми харесва, също на сестра ми и майка ми. А този Серум за обем е без отмиване, сложих на мита коса. След това косата ми седеше като немина, мазна. Всъщност майка ми си го купи, ама си седи така пълен и до днес
    Ок Много ти благодаря.
    Има и хора, които са доволни от тази серия. Така че ти си решаваш. Може да си поръчаш и да го пробваш
    ми ще видим ще попитам няколко фр които също са представители на Avon
    NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P

vichy- знам че е по-скъп, но само този шампоан ми помага или не точо помага но само с него я чувствам жизнена, с обем, и мн блестяща, може да издържи по 4-5 дни без въобще да се омазнява.
    (sun)

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Herbal е готин, мирише много хубаво, и примерно като пише, че е за обем,
    значи наистина е за обем. Гарние и Пантен са най- големите боклуци, Елсев също, всъщност в западна Европа Елсев съществува под друго име, к/о е показателно за мен. На мен ми допадат също Yves Rocher, Phyto, Rene Furterer.

Give me your best shot motherfucker!

на мен кафявата Шаума мн ми харесва
    S.O.S please, someone help me... (music)

Дулгон или Шаума.
    Скъпите и рекламираните са боклуци.

ами незнам дали са боклуци.лично съм пробвала Гарниер фруктис и шампоан и маска за коса. не бяха лоши. все пак всеки продукт действа различно на различните коси
    S.O.S please, someone help me... (music)

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Сега ще ти кажа аз какъв шампоан ползвам. Уош енд гоу. Супер доволна съм, използвам един за нормална коса, т.е. абсолютно най-обикновенният, а косата ми си стои чиста поне 3 дни... което преди беше немислимо, пробвала съм вероятно всички марки шампоани, като си взимах специални за мазна коса, па за мазна коса и пърхут, но нищо не ми хареса. На бас, че звуча като в реклама. Както и да е, понякога като взема да си мия косата с някой друг шампоан, после не мога да се среша... Не знам защо се получава така, не знам и защо косата ми вече не се омазнява, може да не е от шампоана, а просто аз да дъм се променила.. Плюс това е сигурно 2 пъти по-евтин от другите шампоани..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си