- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте шампоан за коса...
ми ще видимПървоначално написано от girl91
ще попитам няколко фр които също са представители на Avon
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
vichy- знам че е по-скъп, но само този шампоан ми помага или не точо помага но само с него я чувствам жизнена, с обем, и мн блестяща, може да издържи по 4-5 дни без въобще да се омазнява.
(sun)
Herbal е готин, мирише много хубаво, и примерно като пише, че е за обем,
значи наистина е за обем. Гарние и Пантен са най- големите боклуци, Елсев също, всъщност в западна Европа Елсев съществува под друго име, к/о е показателно за мен. На мен ми допадат също Yves Rocher, Phyto, Rene Furterer.
Give me your best shot motherfucker!
на мен кафявата Шаума мн ми харесва![]()
S.O.S please, someone help me... (music)
ами незнам дали са боклуци.лично съм пробвала Гарниер фруктис и шампоан и маска за коса. не бяха лоши. все пак всеки продукт действа различно на различните коси![]()
S.O.S please, someone help me... (music)
Сега ще ти кажа аз какъв шампоан ползвам. Уош енд гоу. Супер доволна съм, използвам един за нормална коса, т.е. абсолютно най-обикновенният, а косата ми си стои чиста поне 3 дни... което преди беше немислимо, пробвала съм вероятно всички марки шампоани, като си взимах специални за мазна коса, па за мазна коса и пърхут, но нищо не ми хареса. На бас, че звуча като в реклама. Както и да е, понякога като взема да си мия косата с някой друг шампоан, после не мога да се среша... Не знам защо се получава така, не знам и защо косата ми вече не се омазнява, може да не е от шампоана, а просто аз да дъм се променила.. Плюс това е сигурно 2 пъти по-евтин от другите шампоани..