- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хламидии
Интересува ме дали човек може да се зарази с хламидии при посещение в обществена тоалетна?Нека пишат само хора, които са сигурни, че направо ще се побъркам.Днес бях на лекар,тъй като имам болки ниско долу в корема и неговото мнение беше, че може да са хламидии, а аз последно съм правила секс декември и никога не съм правила секс без презерватив-следователно вероятността да съм се заразила чрез секс според мен е минимална, а и момчето, а което съм била няма някакви проблеми.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не става от обществена тоалетна - това са митове и легенди. Особено за хламидии. И как пък лекаря реши без изследване, че може да са хламидии? Може да има още сума причини за тая болка
+1Първоначално написано от WaKo
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Хм .. лекаря каза ли ти със сигурност, че са хламидии или това са само предположеия?
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Само предположения са за сега, резултатът от пробата ще излезе в сряда, но на мен ми е интересно има ли изобщо някаква такава вероятност при положение, че не съм правила секс без презерватив и топреди толкова времеПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
+2Първоначално написано от pampers
Голям размер на картинката! /machoka/
+1Първоначално написано от WaKo
Гледай сега - хламидий се хващат и от други неща, не само от сексуален контакт - от птици и други, но и презерватива не е 100% защита срещу хламидиите. Но така както описваш се съмнявам да е това - все пак е минало доста време и ако нямаш някакви течения или парения и болки при секс и уриниране най-вероятно е нещо другоПървоначално написано от girl_in_black
Мерси за мнениетоПървоначално написано от WaKo
![]()
Хламидийте могат да се "хванат" само при секс : вагинален,анален и орален,като при оралния е по-малка вероятността,но я има !!! По никакъв друг начин немогат да се хванат...разрови се из интеренет...има доста информация не само за хламидийте.
Schranz music is my world !