- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Cиня Боя за коса ?!
някои знае ли каде се продава от Стара загора съм мойе и от Пловдив . та ако някои знае каде мога да намеря СИНЯ боя за коса нека да пише !![]()
И аз съм от Стара Загора. Търсила съм синя боя, но не намерих. Продават много тъмно синя боя, нещо между черно и синьо.
Разбрах, че не търсиш такава, но по магазините мисля, че няма да намериш някакъв по-шантав цвят, примерно синьо, розово, зелено.Първоначално написано от PUSS
да не си правиш и ти косата шантава? а по темата всеки които може да каже от каде мога да намеря дори и да не е от по горе посочените градове нп само ми кажете от каде да намеря
![]()
Търсих си така боя, защото исках да си направя 3-4 кичурчета. Аз преди исках лилава, сестра ми то Германия донесе такава боя, обаче след няколко отмивания лилавото стана червеникаво. Тази боя я има вече в БългарияПървоначално написано от PUSS
Palette Color XXL Wild Lights Crazy VioletПървоначално написано от PUSS
http://www.menshopuk.co.uk/lorealmen...lights_s77.jpg -> само тази снимка открих
Лелееее сори за оффтопика ама не мога да не се похваля!!! От месеци карам фризьорката ми да ми намери синя боя за коса и тя взе ,че намериииииииииУтре отивам за кичурчетааа !!!!!!
![]()
![]()
![]()
ми купи си такава синя като на бабките дет се праат
![]()
in defense of our dreams...
Тва тъмно лилаво... май не търсиш тва. По - добре е да отидеш в някой салон може да имат синьото, което търсиш понеже пове4ето салони работят с хубава и вносна козметика![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ма колко ще ти струва това удоволствие щото съм чувал че е мн скъпоПървоначално написано от _siNNer_
пс от кои град си
^ Сф... а колко ще ми струва .. нз .. утре ще разбера![]()
Леле ,не съм само аз значи.И аз мн искам ама няма от къде да си купя зажалост![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
ВЕЧЕ СИ ИМАМ КИЧУРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ![]()
![]()
30 кинта ми излезе
![]()
^ хихи .. много ми се иска да те видяя със сините кичуриии:P
![]()
а иначе - за боя и аз не знам но има балсам в който има и боя най-различни цветове има и син цвят няколко от приятелките ми как ли не се направиха - червени сини лилави черни![]()
Какъв е този балсам?Първоначално написано от kiss_kris
Да бе верно ... какъв е тоя балсам?!!