Първоначално написано от
Bai Toq

Първоначално написано от
TrickBG
Браво на момчето, шо не идеш некъде да се усамотиш и да си го набиеш ааааа

Щото го набивам на тебе
Айде,децата да лягат

Накарай ме ве смешен, след малко като ме баннат искам и тоя "дружелюбен" приятел да ме последва, поне на него ще му пука...

Първоначално написано от
bebe_s_bazuka
Според мен е крайно време да спреш да и ходиш подир задника и да се занимаваш с нея.Ти сам виждаш, че не знае какво иска и само си играе с теб.Нима всичките тези думи и опити да си я върнеш си струват при положение, че на нея както виждам не е пука за теб ни най-малко.Освен това ти сам казваш, че имаш достатъчно други проблеми и много ти се е насабрало и тя като ти върти такива номера.Извинявай но то да човек с желязни нерви да е няма да изтърпи всичко това включително и детинското и поведение.Просто кажи майната му няма повече да се занимавам с нея и това е.Нумя да ти е лесно да я забравиш, но да позволиш по този начин да те разиграва е лудост все пак имаш достоинство. За това продължи на пред и не се обръщай към минало към, което пренадлежи това момиче.Просто помисли колко красиви и стойностни неща ще ти донесе бъдещето и сам ще се овериш в думите ми.Айде успех за напред и горе главата

Нямаш представа колко слаба воля имам, чувствам се като мекотело

!От месеци се опитвам да я оставя намира и все нещо ме дърпа ... а за достойство да не говорим, него почти вече го нямам...