- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие как мислите?
Незнам какво ми става...седя и си мисляВсъщност не просто мисля...по-скоро се питам дали има и други като мен... Може да прозвучи малко странно, но аз винаги искам да имам това което не мога да имам. Например имах едно гадже, но нещата не вървяха добре и аз реших да скъсам с него...но така стана, че той пръв ми каза че нещата не вървят и е по-добре да спрем да се виждаме. И аз просто не мога да приема това което ми казва. Знам, че исках да се разделим с него, но сега когато той скъса с мен аз искам да си го върна. И не е само този случай. Винаги става така... винаги правя така. Искам да имам това което не мога... и когато го получа ми писва много бързо.. Според вас нормално ли е това? Ще намеря ли ваобще някога някой с който да искам да бъда и да не ми писне? да вярно вие не сте врачки за да знаете...просто се чудя...ако някой има мнение по въпроса-моля нека го сподели
само без обиди
![]()
Я нищо не мисля в момента![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
i az um takadobre doshla f klyba :P
![]()
Аз си мисля за тебеПървоначално написано от Bai Toq
![]()
![]()
Бъди естествен/а, но не трябва да има злоба в теб,примерно това,че искаш да си отмъщаваш.Чак тогава,всичски ще те харесват. Ние хората , както и животните усещаме кога сме нежелани някъде,кога някой ни мрази или пък обича,и.т.н.Това е моят съвет,дано съм била полезна.
Бих казала,че е нормално,ако си в пубертетаАз също бях така преди да срещна момчето ,което е с мен сега
Не се притеснявай
![]()
![]()
Обичам те както ти обичаш всяко сладко,
Обичам те когато ти говориш ми накратко!
Обичам те когато в момента труден си до мен,
Обичам те повече от най-слънчевия ден!
Обичам като изгрев над Черното море,
Обичам те както птица,обича безкрайното небе!
Просто незнаеш какво искаш, защото не си пораснала достатъчно. Всеки си намира майстора, така че да ще намериш човека.
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
И аз бях така преди няколко годинки,но приятеля ми ме научи как да искам само него и да сме щастливи вече доста време...
Не ме познаваш,не ти и трябва…[!][!][!]
Според мен си разглезена и затова не оценяваш какво имаш.
Мисля си кво да правя в момента и затва е тук се 6маткам ..
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
Е все някога ще се появи човек от който ще се изумен/а и няя да ти омръзне.Колкото по въпроса за мисленето в момента при мене малко трудно се осъществява.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от justtellme
i az sam .. taka ..kogato iskam ne6to mn silno borq se za nego kogato go polu4a
sled 2 sedmici nai mn mi stava bezrazli4no![]()
![]()
![]()
i az nzz 6too ??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
И аз мисля,че е съвсем нормално в пубертета сме и така хормоните ни бият здравата![]()
![]()
![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
вашите отговори мн ме успокоихазначи не съм само аз
Мерси мн на всичкиииии
Първоначално написано от zaraaa
![]()
![]()
присъединявам сеее :P
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Незнам...при мен май не е така![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Ха и на мене ми омръзва много бързо сичко, а за тва дали ще намериш подходящ-времето ще покаже.
Аз си оставам с надеждата![]()
По същия начин съм..Когато нямам нещо то за мен е уникално,получа ли го радвам му се известно време и после .. ПИСВААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Именно за това няма сериозни връзки в пубертета ... (да намесим и друга тема![]()
)
![]()
точноПървоначално написано от vesssiii
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?