- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се успокоя?!
OMG! Човече, тотално вече си Изперкал, толкова ти е взела акъла тая мацка, че не можеш и да говориш с нея - WTF! Събери смелост и тогава отиди да и изпееш всичко, а не :"Купих китка и еди си какво" и до там! Като трябва си подготви речта за пред Нея във вас![]()
Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="Bai Toq"]+1Първоначално написано от `SunShine`
Абе пич, излезте двамата, говорете си нещо, по някое време си сложи ръката на пейката или там квото е зад нея и след малко я целуваш. Мани ги тия разговори тип "Искрено и лично", момичетата не им се кефят вече.
2 водки и ще пееш като славейчене бе базикам се , карай по-спокойно не винаги се получава от първия път :P
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
ДОБРЕ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛ не издържам..... тя ми каза: искам да съм с теб,той пречи...харесвам тебе и него....много съм обуркана....треами малко време.... в тоя случай,какво да направя да и дам времето или какво нз помагайте...Имайте предвид,че мн се дразни,ако мн и се бъркаш в нещата...
Ми тогава не се бъркайПървоначално написано от RoCk-SpOt
Стой настрана остави и нужното време и нека тя реши
![]()
тая няма мозък, ама щом толкова много я искаш начи е хубава. Няма ли да дадеш една снимка и ние да я видим, егоист такъв![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
почвам да ревнувам ейПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Защо да няма мозък? снимка не давам нз що просто не искамПървоначално написано от tuzaro
щото не може да избере кво иска. И аз по едно време бях изпаднал в една такава ситуация ама момичето си имаше гадже иначе се натискахме по-коридорите, макар че той е на същия коридорПървоначално написано от RoCk-SpOt
Ама тя вика ти си женкар няма да стане нищо, пък той ме обича и аз викам хубаво щом е така кво да се прави. Или и ти си такъв или си грозен пък тя те харесва ама не иска да се излага пред приятели, за тва дай и твоя и нейна снимка
Да й кажа ли,че ако иска да е с мен утре да ме потърси ако не я оставям намира и чак като скъсат с онзи тогава да предприема някви мерки...
кажи и виж кво не обичам да ме разиграват малки лигли, като не искаш да си с мене ходи с ония боклук(използвай го ако не сте приятели и не го познаваш и ако наистина е такъв), като разбереш че ме няма ше видиш колко си загубилаПървоначално написано от RoCk-SpOt
![]()
ее няма нищо де... пробвай пак ... др път ... ше се получи сигурна съм ....
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Другият път бъди по-нахъсан и действай!![]()
напуши се здраво или пиини малко![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!