.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    OMG! Човече, тотално вече си Изперкал, толкова ти е взела акъла тая мацка, че не можеш и да говориш с нея - WTF! Събери смелост и тогава отиди да и изпееш всичко, а не :"Купих китка и еди си какво" и до там! Като трябва си подготви речта за пред Нея във вас

Цитирай Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
    пий един Red Bull и ше литнеш тфа ще успокои...

[quote="Bai Toq"]
    Цитирай Първоначално написано от `SunShine`
    ами иди пак при нея, този път бъди твърд, няма защо да се притесняваш , и и кажи тва което трябва ...
    +1

Мега фен Аватара на sasha_90
    От какво се притесняваш?Не вярвам тя да яде хора.

Повече от фен
    Абе пич, излезте двамата, говорете си нещо, по някое време си сложи ръката на пейката или там квото е зад нея и след малко я целуваш. Мани ги тия разговори тип "Искрено и лично", момичетата не им се кефят вече.

Голям фен
    Град
    София
    2 водки и ще пееш като славейче не бе базикам се , карай по-спокойно не винаги се получава от първия път :P
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

ммм спокойно..дишай-издишай..ще имаш и др възможност

Голям фен
    ДОБРЕ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛ не издържам..... тя ми каза: искам да съм с теб,той пречи...харесвам тебе и него....много съм обуркана....треами малко време.... в тоя случай,какво да направя да и дам времето или какво нз помагайте...Имайте предвид,че мн се дразни,ако мн и се бъркаш в нещата...

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от RoCk-SpOt
    ДОБРЕ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛ не издържам..... тя ми каза: искам да съм с теб,той пречи...харесвам тебе и него....много съм обуркана....треами малко време.... в тоя случай,какво да направя да и дам времето или какво нз помагайте...Имайте предвид,че мн се дразни,ако мн и се бъркаш в нещата...
    Ми тогава не се бъркай Стой настрана остави и нужното време и нека тя реши

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тая няма мозък, ама щом толкова много я искаш начи е хубава. Няма ли да дадеш една снимка и ние да я видим, егоист такъв
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    тая няма мозък, ама щом толкова много я искаш начи е хубава. Няма ли да дадеш една снимка и ние да я видим, егоист такъв
    почвам да ревнувам ей

Голям фен
    Защо да няма мозък? снимка не давам нз що просто не искам

Град
    hate city plovdiv, майна
    Защо да няма мозък? снимка не давам нз що просто не искам
    щото не може да избере кво иска. И аз по едно време бях изпаднал в една такава ситуация ама момичето си имаше гадже иначе се натискахме по-коридорите, макар че той е на същия коридор Ама тя вика ти си женкар няма да стане нищо, пък той ме обича и аз викам хубаво щом е така кво да се прави. Или и ти си такъв или си грозен пък тя те харесва ама не иска да се излага пред приятели, за тва дай и твоя и нейна снимка

Голям фен
    Да й кажа ли,че ако иска да е с мен утре да ме потърси ако не я оставям намира и чак като скъсат с онзи тогава да предприема някви мерки...

Град
    hate city plovdiv, майна
    Да й кажа ли,че ако иска да е с мен утре да ме потърси ако не я оставям намира и чак като скъсат с онзи тогава да предприема някви мерки...
    кажи и виж кво не обичам да ме разиграват малки лигли, като не искаш да си с мене ходи с ония боклук(използвай го ако не сте приятели и не го познаваш и ако наистина е такъв), като разбереш че ме няма ше видиш колко си загубила

ее няма нищо де... пробвай пак ... др път ... ше се получи сигурна съм ....
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Аз като съм притеснен си удрям една чекия !!! Опитай и ти може да ти помогне ! УСПЕХ !
    на него ще му трябват около 7-8

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Другият път бъди по-нахъсан и действай!

напуши се здраво или пиини малко
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си