- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кои са ви най-близки във форума?
Вие сте![]()
~egoistiC![]()
в скоро време ще си станем много близки![]()
хахаха на мен kudravoto,sexy_baby11,ЦвЕтИт0,broken_princes s_ , a особенно приятни в последно време започнаха да ми стават dedencety и PeBuLs_BaBe[/b]
хах,еми dedencety,ATAKABG,gangstata,TellMeYourName,kinderg arden има и още.
White_Man_Playing - милото миceci_i_vlado, kiss_me{P} , frosty, amatorium, vodolei4e_m и другиииииии
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Първоначално написано от gbemIIX
ще се караме![]()
А в смисъл близки приятни![]()
What you give is what you get!
malko_kalpazan4e
luciferrr
BuRn`1n`heLL
Това са моите хора.![]()
Всъщност разликата между близък и приятен е доста голяма...Първоначално написано от Tedi4ka
От тези, които познавам - Куен4а и Къдли![]()
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от SWASTICA
добре бе хораа малееее ................. хора с които сте близки и които са ви приятни ................
Тъй ли маПървоначално написано от *Wanker*
![]()
опааа..Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
![]()
![]()
westggirl![]()
Got my foot pinned to the floor,
you can feel the engine roar!
Got thunder in my hands,
I'm metal thrashing mad!
eeми Аlco и Rowdy![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Абсолютно. За да ти е близък даден човек не мисля, че трябва просто да му се кефиш на мненията в един форум. РААААААААЙТ, или и такива хора вече почнаха да ни стават близки? ;]Първоначално написано от SWASTICA
Деската, Раа и буута. С буута по-рядко съм се виждал, обач'. И София, ама тя не пише много тук, иначе тя си знае.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
големи тъпаци.Първоначално написано от Rowdy
![]()
мани т'ва - някакъв паяк май ме е улазииил, и сърби >.<!Първоначално написано от exploitedteen
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Всъщност с тези с които се познавам лично не сме близки.Има един човек обаче с които просто си пишем но наистина съм се привързала доста и това е Crafter.