- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята изповед.
Седя на стола. Светът днес загуби своите краски. Небето е сиво, облаците са сиви (очевидно дъждовни). Дори златната ми рибка е сива. С какво го заслужих? когато видях нейните коси като, огряните от слънцето снегове на алпийски връх. Зъбите и- наредени като перли, но не черни, макар да се ценят заради своята скъпоценност. кожата и - като какаов сладолед, който шепне нежно в ухото ти "оближи ме преди да се стопя, така и така си дал за мене 2 лева". Ръцете и меки като италианска коприна, очите- 2 маслини - едната гръцка , другата иберийска, усните и като водно легло, краката и като Родоския колос.
Този ден аз влязох в нейния лабиринт. Лабиринт, който макар и зелен, беше обрасъл в страст и тъга, от него няма изход. Паднах пред олтара на нейната красота, дори се сринах, сгромолясах, там умря моето достойнство. Електрошока на нейните целувки не помогна. Аз бях пожертван, за нещо красиво, за нещо благородно и прекрасно. Изкачих се на пирамидата и изрязаха сърцето ми с обсидианов нож. То винаги ще кърви, както са кървави сълзите ми и вече не мога да нося бели тениски,защото само се ликьосват.
Моята смърт донесе нейния живот. Моето падение донесе нейното извисяване. Тя е ангела и дявола в едно. Толкова високо, а аз съм толкова ниско. Ръцете ми не я достигат, не мога дори да подскоча, краката ми са в тресавището на мъката.
Днес тя беше в черно. Тя беше чумата ня мяота душа.
Отново ще завали, дъждът ще пречисти този свят, но моите сетива няма да го видят и да го почувстват, защото аз никога не бих почувствал нищо веч.
ПП: вижте таланта ми. поклонете ми се, че дори без да мисля като всяко лигаво тийнче бях лигав.
Само да попитам там посредата на
лабиринта мъжкото ти достойнство ли
е умряло?Щото ако е така-лошо.
Ето 1 смислена тема,
не като другите лигни.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Имаш златна рибка?! И не си споделил за нея....можехме да пуснем нея в морето, а не за малко да не жертвам моята малък-принцова овца.
Еее страхотно е!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
И аз така мисляПървоначално написано от miss_asi
![]()
![]()
Тва е най-якото от всичко, най-много ми харесаоближи ме преди да се стопя, така и така си дал за мене 2 лева"![]()
![]()
![]()
Нещо си изперкал докато ме нямаше а ?
The Spark
Умирах от скука човекс.Първоначално написано от 5StaR
Само аз ли си мисля, че това не е сериозно?Първоначално написано от KillSwitchEngage
о,даа..и на мен това най-ми харесаПървоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от VerryBerry
![]()
мн яко се връзва на целия текст
(sun)
Ето нещо смешно в моя ден![]()
Не, наистина беше готино.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ех, Чачо, трябваше да изчакаш малко, за да е по-драматично, ама карай, пак замаза положението.![]()
Eми нали си Варненец ходи на плажПървоначално написано от w0sh
![]()
The Spark