Пъвро:Хахахаххахааххах

второ:"начинът по който искат да привлекат хората."използват същия начин който използва и църквата.

трето:Имаш много грешна представа за сатанизма и ако си попаднала на някакъв сайт на избягли от лудницата фанатици е възможно така да ти се е сторило че сатанизма е секта,каквато не е.И все пак ще се радвам да споделиш този сайт за който говориш.

четвърто:"Пъвро самият сайт беше демоничен, което лично за мене беше отблъскващо, червени цветове и неприятни форми."Е то неможе всичко да е бяло и закръглено я....червения цвят е цвета на любовта и страста.

пето:"Второ, те ти предлагат...." Щом предлажат разни подобни глупости значи този сайт е чиста подигравка със същинския санатизъм.

шесто:Цитати от уикипедия- "Въпреки това последователите на Църквата на Сатаната, най-известната и организирана сатанистка група, отхвърлят тази разпространена асоциация, като подчертават, че не вярват в съществуването на съществото Сатана, а използват неговото име единствено като символ на материалистични и индивидуалистични ценности."

"Последователите на църквата на Ла Вей в действителност не боготворят Сатана или някое друго божество, нито следват принципите на злото. Този аспект от вярванията им често е обект на неразбиране поради наличието на теистични сатанисти, които почитат Сатаната като истинно свръхестествено създание."

"Сатанизмът може да бъде религиозно, полурелигиозно или философско движение. "

Седмо:изводи-най-общо казано сатанизма е признаване на личностната свобода като единственно нещо което трябва да се цени най-много,а не божества и самата дума сатанизъм е прокарана защото означава "притовопоставящ се".И най-важното нещо което истинските сатанисти следват,а аз лично познавам такива сатанисти е да не се приобщават към никакви обединения,събирания в групи и прочие.Наблягат най-вече на индивидуалното,но все пак това е което аз знам,съм чел и смятам за същински сатанизъм,т.е. лично мнение.