.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Помощ за инсталиране на игра

Някой знае ли как се инсталира Need for speed 7 - Underground, защото аз си нямам и на идея как да го направя?

Както се инсталира всяка друга игра.Няма нищо особено. Слагаш диска next next пишеш сериен номер. След като се инсталира слагаш крак и си готов. Пиши какво точно не можеш да направиш.

Цитирай Първоначално написано от vikc
    Както се инсталира всяка друга игра.Няма нищо особено. Слагаш диска next next пишеш сериен номер. След като се инсталира слагаш крак и си готов. Пиши какво точно не можеш да направиш.

НЗ кое е НФС 7 ама ако е Most Wanted е доста по трудно... а и само с НЕКСТ НЕКСТ 6те си напълниш диска C: и после ще се чудиш какво да правиш... vikc и надявам се имаш няколко диска а не тетрис...

п.с. ако е Мост Уантед ти трябва и едно *.exe освем сериалният номер
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Приятелю, той е написал UNDERGROUND. Като казвам да дава next нямам предвид да цъка ей така. Все пак ще види какво пише.

Цитирай Първоначално написано от vikc
    Приятелю, той е написал UNDERGROUND. Като казвам да дава next нямам предвид да цъка ей така. Все пак ще види какво пише.
    Приемам нещата буквално
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Град
    Русе
    Отваряш My Comp>> Десен клик на виртуалното CD>> Еxplore >> Crack >> трябва да има крак и генератор за ключове.
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    Русе
    Отваряш My Comp>> Десен клик на виртуалното CD>> Еxplore >> Crack >> трябва да има крак и генератор за ключове. Kрака би трябвало да знаеш къде се слага. Папката на играта
    BobMarleyForever

Ами първо, ще кажа, че съм момиче и досега не съм си инсталирала игра. И проблема е там, че не е от диск - вчера я свалих от нета.
    И навсякъде където пише нещо като install или setup.exe като цъкна се появява черен екран и компютъра ми го затваря автоматично.
    Все съм си мислела, че е по-лесно.

Град
    Русе
    Значи това е от самите инсталационни файлове.

П.П. Няма значение какъв си..важното е какво можеш..то има момичета които жъгат по цял ден ЦС и Уоу..все момчешки игри..нищо не пречи
    BobMarleyForever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си