- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- това е най-зарибяващата песен която съм чувал
не искам да бъда груб но ...Метъл съкссссссс всички метъли са немърливи и гнусни изроди
абе я се е шибай в някой ъгъл
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Моля те, информирай се за собствените си вкусове преди да пишеш глупости... Извинявай ама де го чу тоя рок и пънк при ТХ-то?!??! По-съгласна съм да кажеш, че са поп(макар че и на тва не ми бият точно ама айде), отколкото, че са рок или пънк...Първоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
А добре, просто през лятото ходя в Кюстендил и там има една компания Еклипс та се зачудих...Първоначално написано от eclipseee
![]()
НЕ НА СПАМА!
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Бе т'ва nasko_kaulitz много тъпо било...![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Не знам, от Пловдив е, ако му барна снимка, после ще си събира зъбите в пликче
Ти от Пловдив ли си ?Първоначално написано от LastWarrior
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
шибаняк нещастен
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Наско,нали си мега фен на Токио пергел,а даже не си сигурен какъв стил свирят..
![]()
Ем браво още един от градът на майните.Първоначално написано от LastWarrior
![]()
По темата песента беше добра.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
нали
още не мога да спра да си я пускам постоянно
echii <3
Първоначално написано от blader
hmmm korn-freak on a leash ..za malko da dobavq i metula kum myzikata deto slysham zaradi taq pesen![]()
She closed her eyes..and she gently bit her bottom lip..
e ми това е една от най-най-най-върховните песни на КоЯn и може би най-големия им хит след blind и на мен ми е една от любимите...толкова е красива и в същото време носи стила на КоЯn в най-чистия му вид
echii <3