Цитирай Първоначално написано от JJ-JokeJokey
Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
Любовта и преди е предизвиквала драми, сега също.Преди, отчаяни от любовта, са се отдавали на някакви занимания, сега стават емота.След време ще видим каквоще е на мода.Единствено се надявам любовта да се промени в по-романтична насока-мъжете да си възвърнат джентълменството, да имат уважително отношение към жената, а не да говорят дори и за гаджето си-"мойта слива", "мойта путка"-ужас.А и също така дано мъжете отново станат по-силния пол, а не като сега жените тичат нагоре-надолу,имат хиляди задължения, а мъжете се плескат с фон дьо тен и мрънкат колко били уморени. Секъст не знам дали ще се развива-да, може би в насока, мъжете да се научат да се съобразяват повече с партньорките си, а не да си мислят, че само на тях трябва да се достави удоволствие, че трябва да стане само това, което те кажат.

хахаха отначало си помислих, а ето ено хубаво мнение, но после става ясно, че си овца... Може би си права трябва да се променим. Но аз лично, който се мисля за кавалер не един път съм се чудил що като отворя примерно вратата на някоя или и направя път или нещо такова дребно, но все пак забележимо - тя стои и ме гледа като теле и още малко вместо мерси ще ме напсува(кой знае кво си мисли "къв е тоя са")... Тва ми се е случвало адски много пъти и съм напълно искрен и сериозен не си измислям разни простотии тука...Преди да искате нещо се научете да се отблагодарявате за него... И няма да е зле да не слагаш всичко под общ знаменател. Тва, че ти си попадала само на некфи фон дьо тенени чепове е лично твой проблем, който нас не ни интересува. Като се впечатляваш от такива мн ясно, че ще забелязваш само тях. И само не повдигай тая тъпа клиширана тема кой е по-силния пол щото вече живеем в свят, в който всичко е строго индивидуално... Ай сега чезвай и ходи да почетеш малко литература...
Аз ли съм овца??Защо реагира толкова остро-може би разпозна в някой ред себе си??? Я си мери приказките малко!И не се впечатлявам от мъже с фон дьо тен,а ама как да не ги забелязвам като всеки втори е такъв...И както теб не те интересува аз на какви съм попадала, така и мен не ме интересува на какви си попадал ти!АА знаеш ли какъв е осоновният проблем може би-че момчетата кавалерствате само на перхидролени, изкуствени барбита, от които няма как да получите благодаря.Пробвай с някое по-нормално момиче-може и да не те напсува.