.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Защо става така?

Значи видео картата ми е NVIDIA GEForce8400GS, но немога да играя дори и най простите игри, защтото ми гасне. Какво да правя помогнете ми.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    смени си картата
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

сас каква да я сменя, коя ще ми варши работа

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Кое точно ти гасне?

Опиши проблема по-подробно, тази карта би трябвало да е достатъчна за игрите...

Според мен имаш проблем със захранването или охлаждането на картата, но дай повече инфо...
    да трябва да е достатачна, но не е.
    Пускам например диабло или нфс и след 4-5мин. исгасва, имам си вентилатори и захранването трябва да е добро

Re: Защо става така?

Цитирай Първоначално написано от nana141
    Значи видео картата ми е NVIDIA GEForce8400GS, но немога да играя дори и най простите игри, защтото ми гасне. Какво да правя помогнете ми.
    Тази карта всъщност не е нищо осoбено.Дори DX10 го поддържа на хартия...Прецакал си се като си я взел.Ако не си луд геймър, но въпреки това искаш новите игри да ти вървят що годе си вземи примерно GF 8600GT, 512MB Chaintech 8600GT PCI Express TV Out - около 130 лева.

А иначе по темата...най-добре занеси компютъра и ще ти кажат къде е проблема.Няма смисъл от гадаене.

Re: Защо става така?

[quote="plmn``"]
    Цитирай Първоначално написано от nana141
    Тази карта всъщност не е нищо осoбено.Дори DX10 го поддържа на хартия...Прецакал си се като си я взел.Ако не си луд геймър, но въпреки това искаш новите игри да ти вървят що годе си вземи примерно GF 8600GT, 512MB Chaintech 8600GT PCI Express TV Out - около 130 лева.

А иначе по темата...най-добре занеси компютъра и ще ти кажат къде е проблема.Няма смисъл от гадаене.[/q

Ок мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си