- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Защо става така?
Значи видео картата ми е NVIDIA GEForce8400GS, но немога да играя дори и най простите игри, защтото ми гасне. Какво да правя помогнете ми.![]()
смени си картата![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
сас каква да я сменя, коя ще ми варши работа
да трябва да е достатачна, но не е.Първоначално написано от exploitedteen
Пускам например диабло или нфс и след 4-5мин. исгасва, имам си вентилатори и захранването трябва да е добро
Тази карта всъщност не е нищо осoбено.Дори DX10 го поддържа на хартия...Прецакал си се като си я взел.Ако не си луд геймър, но въпреки това искаш новите игри да ти вървят що годе си вземи примерно GF 8600GT, 512MB Chaintech 8600GT PCI Express TV Out - около 130 лева.Първоначално написано от nana141
А иначе по темата...най-добре занеси компютъра и ще ти кажат къде е проблема.Няма смисъл от гадаене.
[quote="plmn``"]Тази карта всъщност не е нищо осoбено.Дори DX10 го поддържа на хартия...Прецакал си се като си я взел.Ако не си луд геймър, но въпреки това искаш новите игри да ти вървят що годе си вземи примерно GF 8600GT, 512MB Chaintech 8600GT PCI Express TV Out - около 130 лева.Първоначално написано от nana141
А иначе по темата...най-добре занеси компютъра и ще ти кажат къде е проблема.Няма смисъл от гадаене.[/q
Ок мерси