.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тест след 9 дни

на деветия ден след половия акт ще покаже ли верен резултат на теста за бременност?! направих го с приятеля ми за 1ви път , с презерватив durex той не свърши в мен. 9 дена по късно си направих тест sure check и резултата беше отрицателен,мога ли да сам спокойна?

т.7
    krem4et0

Град
    с0фия
    омг .. според теб ?!?!?!?!?
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

nali ne e svyrshil v teb?!? nqma mqsto za pritesneniq ... puk i testa ti e otricatelen...
    Schranz music is my world !

знам че е малко вероятно да съм бременна но ми е притеснено.. след това имах 7 дена кафявео течение а после имах мн слаб цикъл само за 2 дни.. дали може да е нещо от морето не знам.. но за 1ви път имам такав проблем с цикъла

това кафяво течение след това е било от скъсването на девствената ципа.... Ще те помоля да попрочетеш важните темички, ще намериш отг. на доста въпроси, отколкото да питаш, дали си бременна след като НЕ е свършил в теб и сте ползвали презервативи ... на колко си ... 13, 14, ако си на повече ще се отчаям наистина много ... досега съм правила само 1 тест и то защото ми закъсняваше половин седмица...
    и всъщност е напълно НЕВЪЗМОЖНО да си бременна

Град
    Smolqn
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    това кафяво течение след това е било от скъсването на девствената ципа.... Ще те помоля да попрочетеш важните темички, ще намериш отг. на доста въпроси, отколкото да питаш, дали си бременна след като НЕ е свършил в теб и сте ползвали презервативи ... на колко си ... 13, 14, ако си на повече ще се отчаям наистина много ... досега съм правила само 1 тест и то защото ми закъсняваше половин седмица...
    +1
    playin' basketball

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Той и да е свършил в теб, като сте били с кондом пак няма как да си бременна.
    Sasho1988

Варна..

Град
    в мечтите ти
    Той е бил с презерватив, не е свършил в теб, правила си си тест, който е бил отрицателен и питаш дали може да си бременна?!
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Голям фен
    Град
    по морето
    абе как може да пускате такива безсмислени теми ?

Град
    Smolqn
    Образовайте се бе деца!
    playin' basketball

Така.Гледай сега.....приятеля ти не е свършил....били сте с презерватив....от какво се притесняваш?Първо...не се забременява лесно...второ..за да забременееш момчето трябва да еякулира(свърши) във влагалището и жената да бъде в овулация.Теста го направи на около 14тия ден след акта.
    A.D.I.D.A.S.

Вие сте бахти изродите момичето ви пита щото е притеснено а вие и се нахвърляте... кажете и го като човек..
    Бъди такъв какафто си Be cooL Be famous Be You

Re: въпрос :(

Цитирай Първоначално написано от Arriva
    мога ли да сам спокойна?
    Можеш.

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Той е бил с презерватив, не е свършил в теб, правила си си тест, който е бил отрицателен и питаш дали може да си бременна?!

...hate my nickname

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

леле с презерватив, не е свършил в теб да не си някоя на 14???????????
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

as prezervativ, ne e sv1r6il ne ti zak1snqva.... problema k1v e ?
    To love is easier than to prove your love!!!

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от cord
    +1
    +2 тук в този форум имааа мноооого теми за сексуалната култура седни и прочети ,че да ти е мирна главата и да не изпадаш в паника

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не си бременна, но 9 дни е твърде малко. Поне 14 дни или 1-вия ден след закъснението.....

SK0RP10N
    Guest
    Тъпа патко, на колко 14-15 години си ?
    Ае преди да се ебете, прочетете малко.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Arriva
    знам че е малко вероятно да съм бременна но ми е притеснено.. след това имах 7 дена кафявео течение а после имах мн слаб цикъл само за 2 дни.. дали може да е нещо от морето не знам.. но за 1ви път имам такав проблем с цикъла
    tova e bilo imenno zaradi "1viq put",imam 4uvstvoto 4e momi4etata ve4e obi4at da se 6a6kat bez pri4ina samo i samo nqkoi da gi uspokoqva.Razbiram pone 1ne6to da ne be6e nared i da se panira6,ama...nito e svur6val v teb,nito ste bili bez prezervativ,nito testa e polojitelen a na vsi4koto otgore i ti e do6lo!!!Spored teb temata ne e li tupa i absolutno izli6na!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си