- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ!
Здрасти.Сега съм в някаква хипер гадна депресия...От един час постоянно плача,защото ме е страх приятеля ми да не ме изостави или да си намери друга.
Опитвам се да спра,ама не мога.
Толкова гмного го обичам.
Хелп ми,плииз.
![]()
![]()
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Първото,което ще кажа е да не си мислиш подобни неща,защото с тази си мисъл наистина ще предизвикаш нещата и те ще се случат.Опитай се да се успокоиш,излизай повече...
+1Първоначално написано от Люси
Чакай малко,успокой се ... ако приятеля ти държи на теб няма да те изостави ... не си внушавай такива неща ...
Ако ти е дал повод да си го мислиш.. нормално е
Ама ако си вкарваш някакви филми най-добре се спри и се занимавай с нещо да не мислиш глупости.
..Why can't I be innocent..
Сори,забравих да кажа,че той учи в друг град доста далече от там,където аз уча.Като започне училището ще се виждаме съвсем рядко,а при него изкушението е огромно.Има много готини момичета...![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Да,но все пак трябва да му имаш доверие ... ако те обича и държи на теб няма да постъпи така ...
Това е чудесно за теб и приятеля ти.Не, не ми е дал повод,може би,че е леко нервен напоследък.Но това си е от пубертета.Първоначално написано от SexyTka
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Magi4eska_kiss, ако толкова се притесняваш,попитай го един ден,но му кажи,че искаш честен отговор.
Определено ти изневерява,няма от какво да се безпокоиш![]()
Кажи му го на него,той изневерява
Само да вметна,че подобни глупави и безпочвени притеснения и изпадане в депресии много нервират момчетата и е нормално той да е МНОГО нервиран и да си е поиграл с някоя,за да се отпусне![]()
Пийна 2 валериана,поспи цял ден да се успокойш.След това го изненадай и поговорете сериозно какво става между вас. След това тук на контролен преглед![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.