- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- в кофти ситуация
моя живот според приятелите ми винаги е бил подреден и нормален с леки трудности като има ме предвит че трудно общувам с момчетатано това лято , след като разбрах че момчето което харесвам отива да работи на морето за неограничено време , реших че няма да страдам а ще си йивея живота без момчета . е не стана така !първите 1-2 седмици ми беше кофти защото това момче ми беше много близко , а сега го нямаше
. после пък се получиха няколко леки флиртове между мен и едно момче , с което според сестра му и приятелките ми нямах шанс . е аз реших да не се занимавам с него . нека него го наречем Ж. и в този момент се появи момчето идеал за мен : умен , приятна компания , знае как да се дуржи с мен , знаеше как да ме накара да се усмихвам когато сам тъжна ... изобщо супер :nailing: нека него го наречем А но една вечер когато аз бях сама в къщи поканих една фр да спи в нас да не сам сама . казах й да се обадим на приятелите на А , но те не вдигаха и тя се обади тайно от мен на приятелите на Ж , а после Ж се обади на нея и каза че иска да говори с мен .... той ме помоли да идем при тях а аз му казах че ако после ме изпрати ще ида . той веднага се съгласи ... той беше леко пиян , а аз разочарована от това че А не е дошъл ... и магията стана ... аз и Ж тругнахме . сестра му и бившата му (която е best friend на сестра му ) се съюзиха срещу мен с мисията да ми сасипят живота , но Ж ме защити . освен това загубих най-добрата си фр , защото тя се ми повтаряше че А ме харесва ... а аз нз какво да правя , защото вече много харесвах Ж ... сега вече сме един месец с Ж а аз продалжавам да се виждам с А без Ж да знае ... А знае че аз ходя с Ж и каза че Ж не е за мен , но се радвал за мен защото съм била винаги усмихната ... сега вече наистина незнам каво да правя защото и момчето , което беше цяло лято на морето си идва и той знаеше че аз го харесвам , а и е фр на А и сега се получава гадно защото незнам какво ще стане когато го видя ... искам помощ
![]()
![]()
![]()
да избера умното момче което винаги е знаело как да ме разсмее (А) или момчето което непрекъснато ми повтаря че ме обича
![]()
![]()
![]()
наистина се нуждая от бърза помощ
![]()
![]()
Почувствай го със сърцето....без да развиваш разни сложни теории..
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Избери този, който ти е на сърцето![]()
+1Първоначално написано от MaXy_GiRL
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Здравей!
Наистина си попаднала в кофти ситуациа момиче!!!
Ето и моето мнение по въпроса:
Първо ще почна с притаелите, защото те са най-важното нещо: Щом тя се държи така значи не ти е никаква приятелка.Щом не може да те разбере.
Нека се върнем по темата.
Недей слуша сърцето а РАЗУМА СИ, после от сърцето БОЛИ (личен опит)!
Седни един ден и реши точно какво искаш.И си го кажи на 100%
Това е! ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ !
Съветвам те да не разчиташ на главата си.Трябва всичко да почувстваш със сърцето си.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от kriskata1991
![]()
Според мен избери А! Щото от историята ми изглежда най симпатичен (+ че мойто име започва с А )![]()
ACϟDC
Съгласна с теб мацкоПървоначално написано от miss_asi
![]()
![]()
Трябва сама да прецениш към кой имаш чувства и кой наистина харесваш![]()
Мисли със сърцето си!
Реши какво искаш.Но послушай разума си ,а не сърцето,защото много ще страдаш.
имаш си сърчице .. почувстваи при кого искаш да си
Кой те подлудява щом само го видиш..И действаи.![]()
:P
Тоз път не съм съгласен с теб,АнкеПървоначално написано от anichkaaaa
. Ако слуша сърцето си след няколко месеца ще има тема "Какво да правя,Приятела ми блалбл бл..." . Ако слуша разума си хем ще и хубаво хем може би няма да я нарани повече отколкото другия.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
А добре , начи да бъдеш с човек , който не обичаш, нямаш каквито и да било чувства към него така ли ? Ейй мнного обичаш да спориш с менеПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()