Гледам, че форума се е напълнил с любовни терзания ... и реших че е време и аз да добавя 1 Историята е следната - Той е приятел на бившия ми и мн след като скъсахме с него аз случайно намерих приятеля му в един сайт и му писах и оттогава поддържаме връзка там. Оказа мн разбано момче. На няколко пъти правих купони в нас и той дойде веднъж, спахме в мойта стая, но не в онзи смисъл Оттогава само си пишем, искам да кажа че не се виждахме, бях го поканила на рождения ми ден, но нещо не успя да дойде... и после тръгна един лаф, че искал да ми се реваншира и че щял да ми даде нещо. И преди 2-3 вечери видях, че ми е звънял цял час /не съм си чувала телефона / както и да е, говорихме и ми предложи да отидем за уикенда на планина, незнаех първо какво да му кажа, защото искаше да отиде с мен и още 2ма приятели, и все пак аз с 3мата... позамислих се, но накрая се съгласих. Каза че това е подаръка му. Изкарахме си мн яко, но като се прибирахме аз забрахих в суматохата да му благодаря и си отидох някак набързо... след това се сетих и реших да му пиша в сайта. Обаче забелязах, че е влизал, видял е писмото ми и не ми е отговорил. Нз, обикновено ми връща, но сега ... искам да си продължим да си пишем, а не искам /и не трябва/ да му пиша по 100 пъти, става тъпо и нахално, сещате се. И незнам, какво ще кажете, на мое място как ще постъпите Стана ми криво, че едва ли не не е обърнал внимание на тва че му благодарих за готиния уикенд