- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На почивка с приятеля на бившия ... ?
Гледам, че форума се е напълнил с любовни терзания ... и реших че е време и аз да добавя 1Историята е следната - Той е приятел на бившия ми и мн след като скъсахме с него аз случайно намерих приятеля му в един сайт и му писах и оттогава поддържаме връзка там. Оказа мн разбано момче. На няколко пъти правих купони в нас и той дойде веднъж, спахме в мойта стая, но не в онзи смисъл
Оттогава само си пишем, искам да кажа че не се виждахме, бях го поканила на рождения ми ден, но нещо не успя да дойде... и после тръгна един лаф, че искал да ми се реваншира и че щял да ми даде нещо. И преди 2-3 вечери видях, че ми е звънял цял час /не съм си чувала телефона
/ както и да е, говорихме и ми предложи да отидем за уикенда на планина, незнаех първо какво да му кажа, защото искаше да отиде с мен и още 2ма приятели, и все пак аз с 3мата... позамислих се, но накрая се съгласих. Каза че това е подаръка му. Изкарахме си мн яко, но като се прибирахме аз забрахих в суматохата да му благодаря и си отидох някак набързо... след това се сетих и реших да му пиша в сайта. Обаче забелязах, че е влизал, видял е писмото ми и не ми е отговорил. Нз, обикновено ми връща, но сега ... искам да си продължим да си пишем, а не искам /и не трябва/ да му пиша по 100 пъти, става тъпо и нахално, сещате се. И незнам, какво ще кажете, на мое място как ще постъпите
Стана ми криво, че едва ли не не е обърнал внимание на тва че му благодарих за готиния уикенд
![]()
Може да ти отговори по-късно.Изчакай, не го търси хиляда пъти.А това, че е приятел на бившия ти едва ли има нещо общо, все пак така и така сте разделени.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
МИЛА,ЗАРЕЖИ ГО,НЕ ТЕ ОБИЧА,НЕ ИСКА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С ТЕБ ВЕЧЕ,МРАЗИ ТЕ! ТА ТОЙ НЕ Е ОТГОВОРИЛ НА ПИСМОТО ТИ!!!!!!!!!!!![]()
![]()
НЕ ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕТО ТИ,НЕ ТИ Е ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ! КАКВО ТИ ДРЕМЕ,ЧЕ ТЕ Е ЗАВЕЛ НА ПЛАНИНА? ТА ТОЙ НЕ ОТГОВОРИ НА ТОВА ПИСМО !!!!!!
Е това,че не ти е отговорил веднага,не значи нищо...Може да е бързал,не си мисли веднага най-лошото...Имай малко търпение сигурно ще ти отговори по-късно![]()
A qui
+1Първоначално написано от girl_in_black
Може да не е обърнал внимание,че си му писала, спкс ще ти отговори ... не е нужно да му пишеш по 1000 пъти![]()
Колко още да изчакам, защото това се случи преди 3-4 дни и оттогава все още не ми е писалКазват ми да се държа с него както до сега, а аз досега не съм се държала никак с него, бездействах си и ... това е всичко! Как да му покажа или кажа, че мн ми хареса това пътуване и ми се ще да го повторим някой път ?
Първоначално написано от MP
![]()
![]()
eee стига де , това беше грубо , ами да наистина трябва да имаш търпение
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Първоначално написано от MP
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аа почакай да мине още малко време не насилвай нещата , явно трябва да помисли над нещо или незнам .. ако не го зарежи и не се ядосвай :PПървоначално написано от cherry_baby
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Ми тогава му кажи каквото имаш да му казваш лично ... не се ли засичате някъде
мълчанието е злато...щом го е видял значи ще ти отговори
може да не е имал време
има един куп причини
просто почакай
(sun)
Не, никъдеПървоначално написано от Крейзиту
Ок, няма да насилвам нещата защото знам, че най - вероятно само ще оплескам нещата. Но това чакане е доста мъчително, честно
![]()
Нормално е ... ако не те потърси скоро ..зарежи го след неограничен период от време ще те потърси 100%![]()
Изчакай още един-два дни и му пиши пак. Питай го как е, какво прави... и дали иска да излезнете пак.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ок, послушах съветите ви и изчаках... е, той така и не писа, добре - негова работа. Но ми хрумна друго - бяхме си говорили, че искал да си вземе малка икона, мисля че за колата. И тогава ме пита дали ще му взема аз, искаше и да е осветена.... Беше на майтап, но си мисля - дали пък да не го направя найстина??? Ще му пратя смс някой път че съм видяла мн хубава икона, каквато си търси и ще го питам дали още иска и дали да му я купя Нещо такова ми се върти, но нз... тъпо ли е?![]()
Според мен това е добра идея.Първоначално написано от cherry_baby
Някой друг ще си каже ли мнението?![]()
Може да ти е сърдит...Първоначално написано от cherry_baby
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Като например за какво?????Първоначално написано от Bai Toq
Ми най-малкото за дето не си му благодарила лично за страхотната почивкаПървоначално написано от cherry_baby
![]()
А иначе идеята за иконата е доста добраМоже да пробваш
И без това нищо няма да загубиш
![]()
Най-много и да не спечеля нищо, налиПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
ТочноПървоначално написано от cherry_baby
А и нищо не ти пречи да опиташОсвен това ако не пробваш този вариант след време ще се чудиш "Как ли щяха да се развият нещата ако му бях взела иконата ..."
Айде успех
![]()