.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Наистина много добре казано! ..

емии доста оптимистично ми подейства тази тема.мерси!все си повтарям,че трябва да мисля така.
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

i az stradam ot nespodelena lubov!!
    rqzala sam veni!!
    no ve4e mislq 4e nqmq smisal..
    i znaete li za kogo reja veni i davam jivota si?!!
    sas sig 6te vi zvu4i tapo no e taka..za Bill Kaulitz ot Tokio Hotel!!
    stra6no mnogo mnogo go obi4am!!
    <3
    no nali znaete nadejdata umira posledna!
    gotova sam na vsi4ko za Bill i negovite pesni!!!
    Du bist meinen leben!!!

Ето една положителна тема =D> ... На мен много ми помогна ,защото и аз имам някои проблемчета в любовта.Много искам и аз да мисля така ама ми е малко трудно ... Но лека по лека се съвземам ... Просто едно голямо БРАВО за темата...
    Огънят в сърцето пълни мозъка с диМмМмм!

Всичко написано е много вярно... просто понякога ми е доста трудно да го приложа върху себе си в подобен момент, а трябва!

Vzemi malko imai vzaimotnosheniq s daden chovek,budi s nego 1-2 godinki i togava shte te vidim tebe kolko si korav kogato se razdelite!I tova che daden chovek ne ti obrushta tova vnimanie koeto iskash ne oznachava che toi e bokluk....prosto ne iska da e s teb..neshto normalno v lubovta...aman ot razbirachi!

Аман от тапаци! ТИ изобщо вникна ли в смисъла на темата, или просто си драскаш мнения, имал съм достатъчно сериозна връзка за моята възраст, и знам какво е да ме зареже позорно ..искал съм да си я върна толкова много, правил съм какво ли не, само за да я видя за мъничко..да я гушна, да я усетя..беше си толкова хубаво, докато не ме заразя заради друг..е да не ми се живееше, ама го преодолях.Най-хубаво е сам да си намериш начина, а аз споделям просто с хората за да помогна..на който не му харесва или не оценява това което правя ДА ХОДИ ПО ДЯВОЛИТЕ, ХИЧ НЕ МЕ Е ГРИЖА КАКВО МИСЛЯТ, ДА НЕ СЕ МЯРКАТ В ТАЗИ ТЕМА !

I tova che daden chovek ne ti obrushta tova vnimanie koeto iskash ne oznachava che toi e bokluk
    Любовта е да се лишаваш, любовта е да можеш винаги да се жертваш за човека, и самия факт че ти казва че те обича..трябва и да го показва, иначе защо ще се хваща на този кръговъртеж ? ..

Цитирай Първоначално написано от Sladuranka :)
    =D> \/ dobre kazano !!!
    +1

не мисля,че ще успееш да промениш хората да бъдат хора...с техните недостатъци, жажда за вниманието на околните...все едно да напишеш анти-чалга тема, изтъквайки всичките й негативни черти...просто никой не го грее... иначе си абсолютно прав, то просто става вече адски досадно...всеки има проблем, отчасти съм и съгласна,че е форум за това, за да споделяме, НО...всичко със своите граници, чак пък толкова драматизиране, ако някой от тия, които ги пишат въпросните теми, си въобразява, че точно тука ще получи компетентен отговор, лъже се
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Не се опитвам да накарам хората да бъдат хора..аз просто откривам пътя, пък който иска да си го поема да го поема..

М да донякъде е така защото най лесният вариянт за някои е да се затворят в себе си и да ридаят а от това губим само ние страдащите щото на тоя от другата страна не му пука или се прави че го интересува Само напред това е решението колкото и камъни да има по пътя ни
    БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо

anonymous546178
    Guest
    az oprazvam hladilnika samo kogato e pulen s bira NAZDRAVE

Re: За всички страдащи

Цитирай Първоначално написано от hardly_awakened
    Както всички сме забелязали, точно в секция ЛЮБОВ, са "най-сърцераздирателните" истории, и почти всички се оплакват от несподелени чувства на любимите хора, на които очевидно не им пука.Няма да интерпрететирам кой какво написал..Чета всичките тея глупави теми, кои истински, кои измислени..и ми прави впечатление, че повечето от вас са с едно гадно и самонатякващо мислене.
    Пример : "Дъра бъра запознах се с едно момиче, ма то не ме харесва, айде да се депресирам със сдухваща музичка, а да си резна вените, да опразня хладилника като запоследно.."

Защо продължавате да се занимавате с хора, на които не им пука за вас, човек който не може да оцени какво има до себе си е боклук, а повечето подрастващи, не спират да хленчат за щяло и не щяло..вярно че сме в пубертет и никой не знае какво иска, ама чак пък толкова да си усложнявате живота.И съм имал несподелена любов, наранявали са ме и продължават, и ми е точно през оная работа вече, защото с времето стигнах до извода, че колкото повече го мислиш, толкова по-трудно е за теб.

Ако мислите позитивно дори и в най-нежеланите моменти, ще получавате положителна енергия, ако ревеш че не ти е вързало, ще получаваш още повече от тая депресия..е къде е смисъла ?

Написах тая тема, защото сметнах че има смисъл, ако на някой съм помогнал - РАДВАМ СЕ !
    +1 Темата е мн добра... подкрепям автора...
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си