Както всички сме забелязали, точно в секция ЛЮБОВ, са "най-сърцераздирателните" истории, и почти всички се оплакват от несподелени чувства на любимите хора, на които очевидно не им пука.Няма да интерпрететирам кой какво написал..Чета всичките тея глупави теми, кои истински, кои измислени..и ми прави впечатление, че повечето от вас са с едно гадно и самонатякващо мислене.
Пример : "Дъра бъра запознах се с едно момиче, ма то не ме харесва, айде да се депресирам със сдухваща музичка, а да си резна вените, да опразня хладилника като запоследно.."

Защо продължавате да се занимавате с хора, на които не им пука за вас, човек който не може да оцени какво има до себе си е боклук, а повечето подрастващи, не спират да хленчат за щяло и не щяло..вярно че сме в пубертет и никой не знае какво иска, ама чак пък толкова да си усложнявате живота.И съм имал несподелена любов, наранявали са ме и продължават, и ми е точно през оная работа вече, защото с времето стигнах до извода, че колкото повече го мислиш, толкова по-трудно е за теб.

Ако мислите позитивно дори и в най-нежеланите моменти, ще получавате положителна енергия, ако ревеш че не ти е вързало, ще получаваш още повече от тая депресия..е къде е смисъла ?

Написах тая тема, защото сметнах че има смисъл, ако на някой съм помогнал - РАДВАМ СЕ !