- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да ядем в училище?
Аз сутрин най-вероятно ще ям в къщи. Нямам намерение да се тъпча с боклуци от сорта на солетки, кроасани и тем подобни!![]()
az qm carevica v konservavsushtnost si4ko qm ama milinkite i banicite v lafkata sa ne4oveshkoqkiteeeee
ina4e kafe i sok zaduljitelno i sladolet kat e toplo
![]()
само боклуци ям
то все едно в къщи ям кой знае кво полезно
аз също така мисля взимай плодове от вкъщиПървоначално написано от mel4ety
Бой![]()
![]()
![]()
![]()
mi obiknoveno az sam na 3 v 1 i soleti i rqdko vafli.no taka mi se iska da ima plodove
moito u4ili6te se namira ba6 na centura na grada i okolo nego ne samo 4e ima suma i lavki, kafeta, magazini i kvi li ne gluposti... ima i edno mn polezno mqsto.... denono6tniq magazin, koito se pulni vsqko golqmo mejdu4asie.... samo tam ima ne6to po-poleznoi nie tam si hodim da papame
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
iskrenno ,se vuzhi6tawam na tiq det mogat da se li6awat ot bolkucite(4ipsowe,snaksove,6okolad i tn...),ne 4e az ne go prawa(obi4am plodowe) nmn rqdko qm 4ipsove i tn,SLaba sum,no MN SE IZKO6AWAM![]()
амии попринцип мисля тази година да не прекалявам с чипсовете и хамбургерите в училише ама ще видим .. иначе до даскало отвориха един много як магазин ли ее барче ли е .. де да знам .. ЧИЧО ХРАНКО и има такива вкусотий .. как да не им се отдаде човек??а иначе до колкото сама мога да си преценя от утре почвам с вредните храни да се надяваме че няма да прекалявам
![]()
Пфф, Чичо Хранко са егати повърнята.![]()
В бившето даскало ходех всяка сутрин на баничарницата до дакалото, а сега гледам, че тостери ще ядем.![]()
Ами, честно казано, аз винаги си " попийвам " спрайтче в училище... за храни не знам.
Понякога ям туикс, но много рядко, защото не харесвам сладкото ;>
Има дни, в които нищо не ям, а в други които нагъвам чипсче...
Като се замисля, ще ограничавам, за да пестя кинтички... и така ;]
Ми, яж каквото си поискаш.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
хах миии аз два пъти съм си копувала едни банички с шоколад малки и бяха доста вкусниПървоначално написано от Hit 2 fit.
ама всичко е възможно .. може и да е гадно ше видим в последствие
![]()
ами пий натурални сокове ... до моето даскало има голям магазин и се продават и плодове :P
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
по-добре изяш някой сандвич,който да те засити,отколкото да изядеш един куп "джанк фууд",поне аз съм на този принцип
пък като искаш плодове-както казаха другите или си носи от вас или някъде по пътя си купувай....
Пфф да бе даскалото и в тфа отношение е голяма назад-няя нищо свястно за ядене..Гади ми се вече да гледам как сички сунат чипсове,коли и хамбургери,вафли ии ..Добро поне,че олколо нащо има един супер,в който има плодове.Ако имах време бих си закусвала в нас..
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Незнам за вас, но аз закусвам и обядвам вкъщи.
Ами тогава яж пишки...спокойно те не са калорични![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Е много хубаво правишПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Ше пием само 3 в 1 и кафенца и така..или поне сам0 аз не ям в даскало
![]()
Бъди себе си..
Различно най-често ядски с айран.Рядко ям дюнери,тостери и такива.
Суетата.Моят любим грях.
аз не ям в у-ще,взимам си една вода,някакъв сок или кола и тва е.
като съм първа смяна може да огладнея и си взимам някой хамбургер и айрян може би или някое сокче .. но сега след като съм втора обядвам вкъщи и така до вечерта нищо не ми се яде затова в училище минавам само с вода...кола или нещо подобно![]()