- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовен триъгълник -сложен и интересен
Имам приятел , който наскоро попадна в т.нар на метематически език " любовен триъгълник".Ходеше с едно момиче , всичко вървеше както трябва , но изведнъж момичето скъса с него без да му даде основателна причина . След 3 дни трите "ъгъла" заминаха на море заедно и най-добрата приятелка на вече бившето гадже на моя приятел тръгна с него . Естесвено беше пиян пък и изморен да чака да я наречем "А".И така той("Б") оше ходи с "В" но харесва сууупер много "А" и тя го харесва . И така "Б" и "В" скъсаха но "А" показа нерешителност и,която доведе "Б" и " В " отново да тръгнат."А" и "Б" още се харесват...Попадали ли сте в подобна ситуация и как мислите че ще приключи всичко ?
Наистина много заплетена история....Не съм попадала в такава ситуация.Не може ли , 'А Б и В'' да се изяснят?![]()
Така значи .. в общи линии .. нищо не разбрах..![]()
Да,била съм в такава ситуация и накрая се получи,така,че А ,Б и В си останахме по самички.
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
i az teiПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Живей така,че като умеш гаргите да грачат,
курвите кръв да храчат,а яките пичове за теб да плачат!!!
Г
Еми как ще разбереш като не пипаш учебник/сборник по-математиката.Или не слушах другарката. Знаеш на мен какво ми вика : "Сандо ела да напишеш неколко задачи" . Казах и не ми се решава днеска задачи и си седнах. Трябва да следваш логиката ама това е трудно нещо налиПървоначално написано от anichkaaaa
.
П.П.-Аз ще ти реша задачата стига да я напишеш грамотно и четливо.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Олеле съвсем се обърках това логическа задача ли беше или някфа история![]()
![]()
![]()
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Еми щом А и Б си се харесват, да си ходят заедно, а В да се гръмне и без тва е кучка![]()
дори да предположим, че нещо съм разбрала, какъв точно е проблема??? всеки по своя път. И откога тр да даваш и обяснения защо искаш да късаш с някого....яя всички лигльовци в гей- клуба
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
A i Б da sednat da so pogovorqt mn seriozno kakvo 6te stava za napred a ne ediniq da 4aka drugiq i taka nqma da stignat do nikade ...
Кажи му да пусне медиана
към хипотенузата![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
+1Първоначално написано от AnGeL`BaBy
![]()
Тва беше задача с повишена трудност![]()
КфО стАъ бЙе : Ми - ЦуН , гУш и ПоСлЕ мУш
** ** **
МуШ , ВъХ уБи мЪ ... ОфФ , тАс цИлИвИзАцИя ..
да кара по Питагоровата теорема![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Момичета,струва ми се,че няма да ви навреди да си тренирате логическото мислене.То е ясно,че нямате шестици по математика,но поне 4-ка
![]()
popadala sym ama v etiriygylnik ili petoygylnik... sq se probudih i nemoa hvana logikata ama moito be6e o6te po opleteno sry za latineca ama s kirilicata mng 6 se ozorq synena
Изглежда "А'' или не знае какво иска или е супер се подиграва с момчето ...................
[(25А + 1/3Б)/1.28В]/Г = ВНЛ
Надявам се да ти е от полза. ^^