- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовен триъгълник -сложен и интересен
честно казано нищо не разбрах
![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
mn zapleteno..ae go obqsni po po -razbiraem na4in... a???
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Обянавам го на по-разбираем език :Един приятел(А) ходи с две най-добри приятелки ( Б и В).Първо с Б , а сега е с В . А и Б супер много се харесват , но не тръгват заради В и кучкарските и манипулации . А ходи сега с В , понеже му е писнало да чака Б ,но двамата още се харесват.Как мислите ,че ще свърши всичко ?
Б и В ще се скарат за А и от триъгълника ще остане само хипотенузатаПървоначално написано от _Amat3ur_
![]()
![]()
Абе, аз уча в математическа, ама т'ва хич не ми помогна. :ДД Кво ви става бе хора, тая солена вода съвсем ви сбърка.
Така, нека А да каже на Б какво чувства, а Р и Г да се разделят.Също така би било добре, М, Й, Я да се осъзнаят и да спрат да правят това.
След оспорвана борба с математика: Отговорът е 4.
Сериозно, от тези напивания, тръгвания със Сульо и Пульо нищо добро не излиза.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Абе да направят една 3ка най добре
А и Б да се съберат,а В да си намери Г![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
да се изяснят че иначе чичко г че ги напляска всчките заедно с цялата си банда включваща главорезите от д до ь и от време на време най-търсения о тяхната дружинка-ъ
Първоначално написано от anichkaaaa
аз ще кажа 4е нищичко не рабрах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Тези А., Б. и В. на колко са години? Да не са на 13?! Единия тръгва с едната, после къса, тръгва с нейна приятелка. Обаче те още се "харесват" ама тя се държи лапешки... Малеее... кво да кажа... Келешлък!
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
+1Първоначално написано от AnGeL`BaBy
ммм, най-добре..Първоначално написано от fall_out_girl
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ми, да ти кажа, не искам и да попадам в такава ситуация.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
tui ne e za mene a b v oo![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз не можах да разбера какво е отношението на А към Б, на Б към В и аджаба, къде е Ц в случая?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!