Понякога ми се случва в коридора или в стаята в даскало да си допирам инструментапо задниците на момичетата, когато минавам или сякаш понякога те го правят нарочно.Не че не ми е приятно, но мразя да се възбуждам в училище!!!Само да се усмихна на някое момиче и след няколко часа още малко ще ми смъкне гащите.Кофти става също като се нагъзват пред мен, когато излязат на дъската.Съвсем нормален тип съм , когато бях хлапе ме гонеха а сега по-сериозно.Дори не се определям като прекалено секси човек.Сори че обсъждам с вас това абсурдно нещо, но заради тях не мога да се концентрирам върху нищо, а освен това си имам гадже-не искам да съм помияр!ПЛз Кажете какво да сторя, че баш такива гафове да не се случват!!! :P
![]()
Да ти имам и проблема, ама айде.![]()
Според мен си въобразяваш, че момичетата го правят нарочно.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Емм..Ъм.. Не знам какво да те посъветвам..Освен .. Де да знам и аз .. Тоо най-добре да ходиш като кон с капаци и да не виждаш,ама не става така![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
хомо
Леле, много сме готини бе!Първоначално написано от girl_in_black
![]()
![]()
Дълбоко се съмнявам, че наистина си чак такъв Пич... Или си им направил магия като малък... вуду с вежди (много актуално) И вече си забравил, че си им направил...
![]()
Абстрахирай се. Като мислиш за това няма да стане рпо-добре, а и се задълбочаваш повече и започваш да си въобразяваш някои неща.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Бий си 2 чикий преди даскало![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
В кенефа и момичето на колене пред теб, айдаааааааа
Развинтена мъжка фантазия...ц ц ц...Вие мъжете няма да се научите май..![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Във вашто училище тоалетни нямате ли?![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Първоначално написано от love'sux..
К'во да ги правиш,мъжете са си такива.
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
mi za jalost e taka...Първоначално написано от sexy_baby_originale
![]()
![]()
You are way to cool to have an ego![]()
GTA Stunting
Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Пий зелен чай всяка сутрин
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
с макарониПървоначално написано от Spunky
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
не забравяй и светената вода както каа един съфорумникПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()