.

Виж резултатите на анкетата: А вие бихти ли използвали къна?

Гласували
31. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

12 38,71%
  • Не

19 61,29%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Съвети относно къната...

Значи аз съм 7-ми клас и за последен път целия клас заедно ще започнем годината. И искам да ги шашна всичките. Купих си почти всичко ма ми трябва малко помощ и идеи кво да направя с грима си и естествено косата. Попринцип съм бледичка , но ноли е лято имам лек тен! Косата ми е кестенява права с естествено руси кичури. Косата ми се изрусява по собствено желание ! Имам идея да използвам къна и косата ми да придобие червеникав оттенък. Но мъничко ме е страх. От друга страна искам и черни къна , но не знам до колко ще си личи. За това искам малък съвет относно къната. Иначе грима съм го подбрала горе-долу. Тенкс предварително!
    П.П А вие бихти ли използвали къна?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

syvetvsm te da zapazish estestveniq cvqt na kosata si ne se macai s gluposti oshte si malka
    когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш

"predvaritelnyyyyyyyy"

ne bihme mogli da ti pomognem kato dori ne si dala snimka..apak i tfa 4e nqkoi dr bi se naprail, nezna4i 4e na teb shte ti otiva

ами да.. дай ни снимка да преценим но едва ли е нужно да шашкаш някой..
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Цитирай Първоначално написано от PepElqShKaAa
    ами да.. дай ни снимка да преценим но едва ли е нужно да шашкаш някой..

аз с къна се мажа най-редовно, но по-скоро за подхранване на косата. има на арома къна - за кестенява коса, тя потъмнява леко косата и й придава червеникан отенък, а черната е ужасна, само веднъж я направих тая грешка. Ако искаш да си промениш цвета - иди във фризьорски салон и си избери от гамата, хем ще видиш как ще ти изглежда косата, сега лореал пуснаха безвредни бои.
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз се къносвам от около година с черна къна =)
    Много съм доволна, супер цвят вади и доста подхранва косата ми, личи си видимо
    Чувала съм, че боя върху къна не хваща, та ако и така.. това е единствения и недостатък..
    Но мисля, че си малка за смяна на цвета на косата, но щом си си решила, по-добре къна, отколкото боя според мен..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Варна
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Опа Сори че забраих да пиша . Ма не мога да слагам снимка щот имам хипер страхливи родители.

Град
    в мечтите ти
    Аз си я правих веднъж косата с кестенявата къна на Арома, но ми се изми за две седмици като през това време ми набоядиса тениските и възглавниците.Иначе цвета беше хубав
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Така миличка ,мился че си още малка ,за да сменяш цвета на косата си!Просто отрасни още малко и почвай Недей от сега да я третираш,за да не я съсипеш и после да се чудиш как да я съживяваш!
    Според мен все пак къната е по-добро решение стига да се знае,че прекаленото често използване запушка косъма и му вреди!Затова каносването не трябва да се прави по-често от 2-3 месеца Аз лично много харесван червената си коса!За първи път си смених цвета на косата в края на 8клас с боя оцветител на Палете и бях много щастлива с червената си коса А и мисля че много ми отиваше!И от тогава все се каня пак да си я направя черевена ама все нещо се отплесвах и така си отсанах брюнетка до преди месец и половина...Бяхме навън с майка ми и й казах "мамо,хайде да минем през аптеката,за да си купя червена къна!-и тя се съгласи" взех си и като се прибах веднага се каносах и като се измих леле направо не можех да си се нарадвам!Къната много подхрани косата ми!Сега косата ми вече доста се е измила и не съм така ярко червена,но на слънце имам много хубав червет оттенък!Но не знма дали с къна ще можеш да придадеш само червен оттенък Може би ще трябва да използваш много малко къна ....

Град
    в мазето ;dd
    мисля че не ти е нужно да сменяш цвета на косата си
    иначе отностно къната - аз не съм я пробвала но майка ми я ползва.. косата и става много хубава - попринцип е тъмна и придобива лек червен оттенък

аз съм използвала и червена и черна къна и двете са хубави и добре стоят но то зависи от тебе и косата ти, до това дали ще ти отива, наистина трябва да дадеш снимка за да се разбере.Ако използваш в кайна сметка къна, използвай индийската ;] , тя е най-добрата

Попринцип знам и че къната подхранва. И не искам да ставам ярко червена или ужасно руса. По ми харесват оттенъците.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от aia_nini
    Попринцип знам и че къната подхранва. И не искам да ставам ярко червена или ужасно руса. По ми харесват оттенъците.
    С къна и да искаш не можеш да станеш ярко червена. Аз се къносвах преди време, косата ми е доста тъмна и си личеше червеното само на слънце

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от _sheherezada_
    syvetvsm te da zapazish estestveniq cvqt na kosata si ne se macai s gluposti oshte si malka
    +1
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Ми значи решено няма да се къносвам. А може ли някакви идеи какво да направя с косата си. Сори отново за снимката но родителитеми не даат. Косата ми е права и е средна на дължина .

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    олеле ама ти още изпълняваш всичко каквото ти кажат мама и тати?!

нищо не си прави с косата, щото си МАЛКА

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Велико Търново
    Не използвам къна за коса и нямам намерения, защото ме е малко страх...А и си харесвам цвета на косата, защото съм мургавичка и черно няма да ми отива...(русо още повече )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си