.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: iiiiiiiiiiiii

iiiiiiiiiiiii

jkk[pjo

i\vinqvai ama ti malumna li si ilii tva nqkakva shega nadqvam se da e shega ina4e si bezmoza4noo
    na 170 iskash da si "pone" 48 kg

Има още 380958094523097472094732987 такива теми! И ти тъпа ли си? Как така искаш да станеш 48 кг при положение, че си висока 170 см? От тая мания за безтегловност (има такава тема) ще ви патят главите, ей!

Не си ли малка за диети?
    Спорувай повече.
    И ще има ефект
    Яжте моркови, да сте здрави!

апф божеее...тфа е някфа мания бе бахти..ти кфо искаш да приличаш на някъф скелет ли? тцтцтц..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Град
    У нас Си (=
    За 170, 48 кг си е напълно достатъчно.
    Вярно, че зависи и от тежестта на кокалите, обаче реално погледнато за човек със средни тежки кокали е идеално....

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Авторката каза, че е 165, защо пишете 170 в отговорите си. Все пак има голяма разлика между 165 и 170. И аз съм на мнението на останалите, че спорта е важен. Ако искаш да разгледаш други мнения се върни 4-5 страници назад и има подобни теми като твоята.

ти имаш ли мозък или е празно в главата ти ве ...първо за 30дни да отслабнеш 10 килограма е повече от самоубийствено...толкова килограма се свалят за 3-4 месеца, скъпа моя....второ в 6-ти клас диети ще прави, ми нормално да ти спре цикъла, той сега ти е дошъл, хем още не се е нагодил, хем ти стресираш тялото си допълнително...спри да ядеш дюнери, банички, чипсове и всички тези гадости, яж истинска храна и спортувай!

Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    ти имаш ли мозък или е празно в главата ти ве ...първо за 30дни да отслабнеш 10 килограма е повече от самоубийствено...толкова килограма се свалят за 3-4 месеца, скъпа моя....второ в 6-ти клас диети ще прави, ми нормално да ти спре цикъла, той сега ти е дошъл, хем още не се е нагодил, хем ти стресираш тялото си допълнително...спри да ядеш дюнери, банички, чипсове и всички тези гадости, яж истинска храна и спортувай!
    тихо ве мършо..в 6ти клас и аз бях дебел и ме скъсваха от подигравки може би провалих половината си жживот зарад това..като не знаеш аре мълчи там парцал

Голям фен
    има много такива теми

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    mozaka ti za 6ti klas e dosta nerazvit
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от anonimen_89
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    тихо ве мършо..в 6ти клас и аз бях дебел и ме скъсваха от подигравки може би провалих половината си жживот зарад това..като не знаеш аре мълчи там парцал
    ti tei akto gledash merkite za dieta li e
    V slu4eq ti si tapak i si meri prikazkite!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен
    С мързел, форуми, телевиция и гладуване няма да стане.
    СПОРТУВАЙ.Но не се и тъпчи като животно.

AMAN!

Голям фен Аватара на akinom
    Samo sporta opravq neshtata!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си