- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ех, тези деца.. ;((((
Не се чука на поразия.Първоначално написано от Pliok0019
Даже не съм сигурна дали въобще го парви редовно или..
Но както е тръгнала..![]()
![]()
Мисълта ми е просто че няма да е ДЕТЕ. Майка ми на 14 е скачала на ластик пред блока и не си е и помисляла за купони, цигари , гаджета ама ако видиш ти някое момиче на тая възраст да играе на криеница ще и кажеш че е егати бебето и лузърката нали?Първоначално написано от Hit 2 fit.
Еми живота си е нейн каквото реши за добре това ще прави,а и да ти кажа в днешно време т'ва е нормално.На 13 вече правят секс ти се радвай,че не е започнала .( ако не е наистина!)
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
На твое място не би ми пукало особено, колкото и грубо да звучи. Ужасно малко са хората, които заслужават да се притеснявам за това дали си пропиляват детството или не. И за мен това е пропадане, но както вече беше написано- всеки си има различна гледна точка. Ако, не си като другите, често биваш отхвърлен. Това нейно поведение не е случайно. За всяко нещо си има причина. И все пак родителите и трябва повече да се интересуват от нея. Не се учудвам, но това е реалността.![]()
Хах, има ли значение колко често прави секс.
То веднъж като се започне и няма спирка/това го казвам от лични наблюдения/
Иначе и Spider4eto-има добри попадения.
Ииии все пак всеки е свободен да прави каквото реши с живота си, стига с действията си да не пречи на околните.Аз те разбирам, че ти е неприятно и че не можеш да приемеш нещата, които върши, но едва ли мнението ти ще я промени.
Ти отстояваш твоите си разбирания, тя нейните...В край на сметка всеки продължава по пътя си ....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Всеки прави каквото смята за добре, само времето ще покаже работи ли тая схема. Гледай много да не сдухваш от глупости.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Хахха дааа направо се съсипва, милатаДеца няма да може да има, ще си докара спин, черния и белия дроб ще й окапят...
Просто се весели... и аз имах такъв период, точно 14 тата ми година. Разбивах се, целувах се, но ми мина мерака и сега съм кротка отново
Всмисъл, пак се забавлявам, но вече се кротнах и не го правя за юнащина, а само цивилиозвано. Само колкото да си начеше крастата е... После се смекчават нещата.
боли ме за приятелите ти
Абе не знам за к'во ма много един вид като бабките на село дето висят на пейките пред къщите един вид е цялата тая дискусия.
Не ги съдете, че пият, а че са тъпи патки. Голям процент мацки на 14 са тъпи патки, шанс :Д
Ако не са тъпи патки- проблем няма.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Много точно казано.Първоначално написано от Modern swinger
Точно за това се радвам, че брат ми е тъп футболист, не пие, не пуши и само гледа как да изчезне от вкъщи и да отиде на игрището да рита!!!
abe kolko temi otvrih se ti si im avtorkata tolkoz svobodno vreme li imash ne sam 4ela i tui ama....... ;]Първоначално написано от Hit 2 fit.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Eксо, понякога имам чувството че само за кеф се заяждаш и спориш.
Точка по въпроса. Сега деца трудно се намират, просто.Първоначално написано от slun4ice
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Божеее момичето в началото ви помоли "Без хапливи коментари" и че просто изрязява емоциите си.. А вие сега се опитвате да изкарате поведението на другото момиче "приемливо" и че тя даже и завижда..А и да тя каквото иска ще си прави и по колкото часа на ден ще стои на компа мисля че това не е ваш проблем..И все пак мисля че това е далеч по приемливо отколкото да си запълва времето с пушене/пиене /момчета и т.н..ГОВОРИМ ЗА 14 ГОДИШНО МОМИЧЕ БЕ ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!
Ах сефте тогава..Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Абе вие сте луди.. Нека момичето си живее живота както иска. Кои сте вие да и казвате кое е правилно и кое не? ОМГ...
Един въпрос: тъпа ли си или да?Първоначално написано от _showy_
Кой е казвал как трябва да си живее живота?
А и в пръвото си мнение написах без НЕкомпетентни и хапливи коментари в темата!![]()
Е, как на такова изказване да не кажа.. Трвестит ли си или да?Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Ами, нито едното, нито другото.Първоначално написано от _showy_
Всъщност като се замисля, и ти не си нито едното, нито другото-ти си просто КУХА!
ГолЕм пич си значи.. еххПървоначално написано от Lil' Dizz
Madness is genius.
Всеки минава през такъв период, дори и възрастните са минали(обаче родителите ми твърдят, че при тях е нямало такова нещо).
Стига да не се друса, да не се напива всяка вечер или да се занимава с батковци над 18г., мисля че няма голям проблем.
Според мен проблемът е там,че някои имат прекалено много време, за да се занимават с проблемите на другите.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Да, целият форумПървоначално написано от ju**
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!