- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ех, тези деца.. ;((((
Абе избора как да живее е нейн. Както на теб не ти харесва да се държи така, да пие, да пуши и да ходи по мъже, така на някой друг не му харесва да живее по твоя начин - циклене пред РС по цял ден(НИЩО лично).
Моето мнение е,че тези с по-голямо самочуствие ходят постоянно по купони да пушат,пият и т.н.Тези които се мислят за "грозни"едва ли не,си стоят по вкъщи и обсъждат как може да живеят такъв живот 14 годишните,както бабите и дядовците по пейките.Ами какво да кажа,вместо да се възмущаваш вземи излезни поспортувай,прави нещо което ти е приятно,вместо да стоиш тука и да обсъждаш ТЪПАТА ти приятелка какво прави и с кого.Ще дойде време и ще осъзнае....после ще дойде при тебе и ще съжалява и ще се оплаква.А ти ще си си добре и тялом и духом с усмивка на лице.
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
Точно родителите ни да не са имали такива проблеми, ае молятса..Първоначално написано от zloto
(И аз да се разпиша по темата)
Квото и да са правили, както и да са го гледали, факт е, че са пораснали (хахАХ) и са създали семейство и се опитват да си гледат децата както намерят за добре и си оправят живота.
Всеки човек, било то и възрастен, е правил глупости през живота си, дали на 14г., дали на 20г. нема значение.
С мярка, без мярка, нема човек, който да е започнал с нещо лошо и да не е спрял цял живот да се занимава с него. Винаги идва оня момент,в който ти писва от всичко и спираш[!]
оф бе, не знам квонаписах, деба, ше има ли поне един човек, дето да ме е разбраЛ.
ха аз пък все повече като порасвам , започвам да се лигавя все повече и повече.А не съм от тея дето пият или пушат, но познавам такива хора и са ми много ясни ( просто така мисля не ме нападайте веднага) всички смятат пиенето, пушенето и ебането за ебати якото и ако не го правят няма да ги приемат за "готини" и веднага си създават имиджа на "задръстени" ......
Всеки решава как да живее а това че на теб не ти харесва..
Съгласна съм.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Има два варианта...да ги направи там простотиите - да пуши, пие и после като поотрасне да разбере че не е нужно и да си слага мярката другият е съсем да затъне. Само внимавай и ти щото има случаи на добри деца с лоши приятели. Лошите го израстват добрите - затъватИначе на приятелката ти ще и мине мерака. На теб не ти ли е било инт да опиташ? Не лъжи
![]()
Не. Днес като я видях как пали цигара направо се уплаших да не би да ми предложи и да не се изкуша ей така.![]()
![]()
А и за какви родители става на въпрос, по цели дни ми нарежда да не казвам на никого, че да не стигне до родителите и..
Нали ти пишеше много правилно ?Първоначално написано от Hit 2 fit.
на въпрос, на идея, на представа, на предвид ... в тия случаи не се пише НА отпред![]()
![]()
Оф като почнете с едни драматизмиии...палела цигара - голяма работа.Направо и ти се оливаш вече.Абе гледай себе си пък другите не ги мисли.И най ми е интересно като я объдим тук и кво после?!Първоначално написано от Hit 2 fit.
Само се праиш и ти на голяма моралистка..'Не на секса преди 20,не на пушенето,не на момчетата..'.На хората не им дреме,че ти не приемаш тези неща.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
ЛЕЛЕЕЕЕЕ И АКО ЗАПАЛИШ ЕДНА ЦИГАРА КВО? КАТО СИ ТОЛКОВА ПРИМЕРНА ПРОСТО ЩЕ ПРОБВАШ И ЩЕ СПРЕШ! КАЗВАШ ЧЕ НЕ ТИ ХАРЕСВА ПУШЕНЕТО ВЪЗ ОСНОВА НА КАКВО? НА ДЪЛГОГОДИШНИЯ ТИ ОПИТ КАТО ПУШАЧКА ЛИ? АКО ТИ КАЖАТ ЧЕ ВЪЗДУХА Е ВРЕДЕН ЩЕ СПРЕШ ЛИ ДА ДИШАШ?
Аз пък мисля, че може да е и по двата начина.Първоначално написано от gsh
![]()
не е така![]()
Ти първо се научи да пишеш грамотно, с главни букви в началото на изречението, и препинателни знаци в края, пък после ми прави проблем за едно "на".Първоначално написано от gsh
![]()
Преди И-то ти не трябва да има запетайка. Ето ти грамотно написано изречение.Първоначално написано от Hit 2 fit.
НЕ винаги.Първоначално написано от Think Pink
Има си изключения, бе, хора.
И какво сега, обърнахме темата на това кой пише грамотно и кой не ли? Аз ако почна да изброявам, може би цяла нощ няма да ми стигне.![]()
Не се правете на много съвестни.
Как трябва да си прекарва времето една 14годишна госпожица, да играе по люлките ли? Докато останалите ходят по купони. Никой не иска да се чувства аутсайдер.
Ако ще и цяла вечер да скиташ по улиците и да се прибираш в 6 сутринта, пак не е пропадане. Защото пак може да се върнеш към нормалния си начин на живот и да учиш и т.н. Пропадане значи примерно да се пристрастиш към хероин и да влезеш в наркоманска клиника, а не да ходиш по купони до сутринта, което е масово. След години, тия пропадняци може да са по-добре и от зубърите и скромните примерно, които уж много учат за да преуспеят, и не ходят по дискотеки. В днешно време това е развлечението, и реално малко "деца" пропадат.
В днешно време ако някой изведнъж тръгне по купони, купи си модерни дрехи и си направи прическата(всеки иска да е хубавец), хората си казват ее тоя "стана човек"![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Не, ти просто всеки път използваш един и същи коз - "научи се да пишеш грамотно", като си мислиш, че нямаш нито една грешка в мненията си.Е, грешки имаш, каквито всеки прави. Просто човека го мързи да пише с главни букви и препинателни знаци, но това не значи че не може да пише грамотно!!!
когато трябва, си пиша грамотно. най-малко пред теб ще трябва да се доказвам в един форумПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Първо си оправете комплексите за грамотното писане и то във форума, после осъждайте другите че пропадат.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Брей, брей, когато става дума за вас, естествено, че можете да пишете както си искате, не мога да ви държа сметка, вие си преценяте как да пишете, ама като стане дума за мен и се хващате за сламката, нали?
Тинк Пинк, не си написала запетая пред "ч", доволна ли си?![]()
И аз почвам като вас, бе, дейба, то било много готино да намираш грешки в написаното от другите.![]()
![]()
Ама не се хващам все за правописа като някой ми каже нещо накриво нали![]()
Наистина е много жалко, но такъв е живота въпреки че всичко може да се промени. Както се казва - който с какъвто се събира - такъв става...