.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Та ти и да цитираш не можеш дори, бе.
    Ааа, и грамотната, пише се "Упорствах"![/i]
    Представи си и това го знам.

Ама пишеш "Опорствах", пък после на мен ми намираш кусури.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    a "princip no" kak se pishe?
    "na primer"?ima li takava duma "naprimerno" ?

Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Шоуи, аз признах грешката си, сега е твой ред.
    И да пишеш "незнам" е много по-сериозна и тъпа грешка, отколкото "попринцип", не е ли така? [/i]
    Ходи се ши*ай.

няма с кой ...

хахахахха на мен ми обяняваш , че съм неграмотен ,но кат гледам и ти не си от най грАмотните

ае хит-чо оди да четеш правописния речник и за утре да напишеш 100 пъти думата ПО ПРИНЦИП !
    Да, естесвено, когато съм допуснала една-две СТИЛИСТИЧНИ грешки, съм егати неграмотната, а когато някой пише системно неграмотно, неразчетливо, естествено, че е по-грамотен от първия, майнаа!
    На теб почти никога не успявам да ти разчета мненията, а ако успея, повярвай ми, с доста зор е.
    Да ти заседне една буца в носа дано и да не оживееш, тъпо копеле!

Цитирай Първоначално написано от Think Pink
    С каква оценка беше?
    "По принцип" се пише отделно!
    И аз така мисля ! Преди години имаше един човек, който също смяташе че "по принцип" се пише слято и е било като "вкъщи" ... ама аз не виждам смисъл. Аз си го пиша отделно !
    И аз в 7ми клас на състезанието (беше като олимпиада )имах 99 от 100 точки, и това само защото на една от задачите трябваше да довърша 2 реда от "На прощаване", аз втория ред го обърках
    Всеки може да се похвали с такива глупости

И да пишеш "незнам" е много по-сериозна и тъпа грешка, отколкото "попринцип", не е ли така? [/i]
    Ходи се ши*ай.

няма с кой ...

хахахахха на мен ми обяняваш , че съм неграмотен ,но кат гледам и ти не си от най грАмотните

ае хит-чо оди да четеш правописния речник и за утре да напишеш 100 пъти думата ПО ПРИНЦИП !
    Ти като си толкова грамотен, според теб ПО ПРИНЦИП е една дума, така ли?

ЦЕНЗУРА!
    .: machoka :.

Ходи се ши*ай.

няма с кой ...

Да, естесвено, когато съм допуснала една-две СТИЛИСТИЧНИ грешки, съм егати неграмотната, а когато някой пише системно неграмотно, неразчетливо, естествено, че е по-грамотен от първия, майнаа!
    На теб почти никога не успявам да ти разчета мненията, а ако успея, повярвай ми, с доста зор е.
    там където ме пращаш там да ме посрещаш душицо

бтв идеална си за дърта мома ( леличка ) начална учителка и на вид и на поведение го докарваш копеле
    О, нали бях траверс?
    Жалко, че умни, грамотни и стойностни хора като теб така си противоречат.

Баси, моите мнения се цензурират а нейните седят
    аре и аз да почна да обиждам малко де
    треа сме квит

_showy_, ти на колко беше, само информативно?
    'щото реагираш и пишеш (особено напоследък, нинам що) като доста ударена от хормонален дисбаланс 14-15 годишна девойка :р

Хитке, нали знаеш, че това колко имаш на изпити и простотии почти нищо не означава? Пак може да си си съкър и неграмотен, дори с 5.98. Особено както ни е такава системата тея години...

И стига сте пълнили темите с безсмислените, безкрайни спорове...ppl are just sick an' tired o' this.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Абе...не, между другото девойчето е умно, обаче понякога наистина прекалява. Просто колкото по-отрано се свикне с факта, че оценката нищо не означава за реални знания, толкоз по-добре )

[Бианка (с А, райт?), поне аз те моля такива неща като
    , да не ги казваш така смело. В смисъл...грозно е, надявам се да ме разбереш. Не те храня, просто казвам...]
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Абе...не, между другото девойчето е умно, обаче понякога наистина прекалява. Просто колкото по-отрано се свикне с факта, че оценката нищо не означава за реални знания, толкоз по-добре )

[Бианка (с А, райт?), поне аз те моля такива неща като
    , да не ги казваш така смело. В смисъл...грозно е, надявам се да ме разбереш. Не те храня, просто казвам...]
    Знам, че оценката не означава абсолютно НИЩО. Просто се бях изнервила и в бързината го написах това нещо, но по принцип /видяхте ли, и аз вече го пиша правилно / се дразня на бележкари и подобни.

Град
    In your pink dreams.. :]
    Хах абе вие сте уникални бе хора... Естесвено че момичето ще ви прави забележки за правописа, като всеки 2-ри в тоя форум се заяжда с нея и тя трябва да намери начин да отвърне, нали?Било то с правопис, грамотност или нещо друго..ОК разбрах че си имате имане даване с нея за нещо, но напоследък като гледам по темите не тя провокира а ВИЕ!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Предлагам темата да се прекръсти на "Правописът в Тийн Проблем"

Re: Ех, тези деца.. ;((((

Здравейте. Този път темата не е нещо общо, а конкретно за хора, които познавам от детската градина, и година след година ги виждам как пропадат ли, пропадат.. И става въпрос за приятели, хора, които обичам и уважавам..
    С една приятелка се знаем от детската градина, много е сладка и забавна като характер..
    Общо взето последните няколко години не сме контактували много много, но това лято подновихме приятелството си..
    И какво да видя, кроткото момиченце, което помня от малка, сега, 14 годишна, пие, ходи по момчета, пуши /това за пушенето току що го разбрах /, купонясва и въобщее.. съсипва си детството..
    Досега съм говорила само празни и общи приказки, но просто сега става въпрос за конкретен случай..
    Мъка ми е да я гледам как си пропилява детските години в търсене на изживявания за по-големи.. И лошото е, че не е само тя така..
    Боже, а току що, като разбрах, че пуши.. дорева ми се просто..
    Няма нужда да отправяте хапливи коментари, просто исках да изкажа емоциите си и чувствата си..
    имаш сериозна нужда от помощ

вече ми се гади от тая емотикона

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    вече ми се гади от тая емотикона
    И на мен.

Голям фен
    Since I was born I started to decay.
    Не виждам нищо странно

x
    аь ус ефь пьтнсше

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Virus_
    Повечето момичета на 14 в днешно време нито се чувстват като деца нито приличат и се държат като такива така че не мога да разбера какъв ви е проблема.
    а тва малък проблем ли е, че на 14 изглеждат като 40-годишни премазани от времето лелки, раждали 5 пъти?
    Напротив. Модерни сме и на 26 сме слабички като 8 годишни лапета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си