- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ех, тези деца.. ;((((
Представи си и това го знам.Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
a "princip no" kak se pishe?
"na primer"?ima li takava duma "naprimerno" ?
Да, естесвено, когато съм допуснала една-две СТИЛИСТИЧНИ грешки, съм егати неграмотната, а когато някой пише системно неграмотно, неразчетливо, естествено, че е по-грамотен от първия, майнаа!Първоначално написано от TheNh3
![]()
На теб почти никога не успявам да ти разчета мненията, а ако успея, повярвай ми, с доста зор е.![]()
Да ти заседне една буца в носа дано и да не оживееш, тъпо копеле!
И аз така мисля ! Преди години имаше един човек, който също смяташе че "по принцип" се пише слято и е било като "вкъщи" ... ама аз не виждам смисъл. Аз си го пиша отделно !Първоначално написано от Think Pink
И аз в 7ми клас на състезанието (беше като олимпиада )имах 99 от 100 точки, и това само защото на една от задачите трябваше да довърша 2 реда от "На прощаване", аз втория ред го обърках![]()
Всеки може да се похвали с такива глупости![]()
Ти като си толкова грамотен, според теб ПО ПРИНЦИП е една дума, така ли?Първоначално написано от TheNh3
![]()
О, нали бях траверс?Първоначално написано от TheNh3
![]()
Жалко, че умни, грамотни и стойностни хора като теб така си противоречат.![]()
Баси, моите мнения се цензурират а нейните седят
аре и аз да почна да обиждам малко де
треа сме квит
_showy_, ти на колко беше, само информативно?
'щото реагираш и пишеш (особено напоследък, нинам що) като доста ударена от хормонален дисбаланс 14-15 годишна девойка :р
Хитке, нали знаеш, че това колко имаш на изпити и простотии почти нищо не означава? Пак може да си си съкър и неграмотен, дори с 5.98. Особено както ни е такава системата тея години...
И стига сте пълнили темите с безсмислените, безкрайни спорове...ppl are just sick an' tired o' this.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Абе...не, между другото девойчето е умно, обаче понякога наистина прекалява. Просто колкото по-отрано се свикне с факта, че оценката нищо не означава за реални знания, толкоз по-добре)
[Бианка (с А, райт?), поне аз те моля такива неща като
, да не ги казваш така смело. В смисъл...грозно е, надявам се да ме разбереш. Не те храня, просто казвам...]Да ти заседне една буца в носа дано и да не оживееш, тъпо копеле!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Знам, че оценката не означава абсолютно НИЩО.Първоначално написано от ScionOfStorm
Просто се бях изнервила и в бързината го написах това нещо, но по принцип /видяхте ли, и аз вече го пиша правилно
/ се дразня на бележкари и подобни.
![]()
Хах абе вие сте уникални бе хора... Естесвено че момичето ще ви прави забележки за правописа, като всеки 2-ри в тоя форум се заяжда с нея и тя трябва да намери начин да отвърне, нали?Било то с правопис, грамотност или нещо друго..ОК разбрах че си имате имане даване с нея за нещо, но напоследък като гледам по темите не тя провокира а ВИЕ!![]()
Предлагам темата да се прекръсти на "Правописът в Тийн Проблем"
имаш сериозна нужда от помощПървоначално написано от Hit 2 fit.
вече ми се гади от тая емотикона![]()
x
аь ус ефь пьтнсше