- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Скандал
как реягирате когато се карате с ваше - псувате, заяждате се, врещите като побъркани и съседите викат полиция![]()
аз лично яко ги храня на ум като ме ядосат![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
еми яко крещене и аз си пускам музика и усилвам![]()
Винаги съм спокоен и говоря спокойно,което дразни майка ми още повече![]()
И азПървоначално написано от MP
ВИнаги казвам "добре"...... добре... добре
![]()
Smile!?
Е аз почти никога не казвам така.Винаги споря,но споря спокойно.Всичко в което ме обвинява го оборвам с мой доводи,дори и да са глупави и не се октазвам.Тя се нервира повече,аз съм все по-спокоен![]()
оф тая вечер така и се развиках мн ме дразни тая жена![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от MP
Хахаха и аз така правя!Направо хваща къра!!!
Ама ако ме изнерви адски много,опитвам се да псувам (изтървал съм се 4х на п$тка),крещя,в скоро време и със средни пръстове взех да боравя
Ами аз се затварям сам в стаята и крещя на всички никой да не влиза загасям лампата да стане пълен мрак и си пускам метъл и така се успокоявам като животните![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
ми зависи,обаче мн често се случва майка ми да не е на кеф нещо и почва за глупости да ми се дразни и аз най-спокойно и викам оф добре ше измия чиниите(примерно) и тя почва да крещи как съм била неблагодарна и аз просто си влизам в стаята и я оставям да си мрънка там под носа
емии понякога повишавам тон![]()
''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
''What a stupid lamb'', I sighed.
''What a sick,masochistic lion''
Зависи кво ми е настроението.
Понякога и аз минавам с тихото говорене и това "добре, добре.. добре"![]()
Но най-често оставам без глас като се карам с баща ми и той никога не ми отстъпва, което ме дразни още повече и пича има супер силен и брутален глас, сичките ми приятели, барабар със съседите имат страх от него, ама аз малката пръчка ни са даам, и се опитвам да го надвикам. А като ме вбеси мега яко започвам да хвърлям всекви неща по него квото имам под ръка, а той като ме нападне почвам да го ритам с краката, да го отблъскам, да се въртя само и само, за да ме остави на мира.
и такамм..
викам,крещя дори чупя чаши![]()
после се затварям с мойта стая и си усилвам яко музика
;]
преди и аз виках добре добре...ама сяя не минава....![]()
аз казвам добрее тяя (майка ми) - "ама не ми викай добре...тфа добре го слушам от много време и нищо"...![]()
а иначе аз кат ми викат нещо си мълча...илии почвам да викам много...
зависи за кво се караме
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
по добрия начин е да се направиш на доброто дете Все пак това са нашите родители няма защо да ги псуваме
Зависи,попринцип съм супер нервак,и когато се скарам с майка ми например почвам да крещя като ненормална.Понякога пък и аз запазвам самообладание,което дразни още повече![]()
![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Ааа разкрясквам се,затръшвам вратата,пускам музиката,която майка ми мрази и усилвам до край ...![]()
и аз такаПървоначално написано от Dundy
![]()
![]()
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
споря ест., аз винаги съм "права"
![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
и при мен абсолютно същотоПървоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
Казвам "добре,добре" и си върша моята работа и майка ми започва да вика "хич не е добре,от колко време го слушам тва добре"
![]()
Другия вариант е и аз да викам,тогава тръшвам вратите жестоко![]()
![]()
oooooooo az non stop vika na na6te te ve4e sviknaha a s maikami kak ne sme se zbili o6te nztq za sqko ne6to sa zaqjda s mene i kato mi kipne q psyvam i taka
![]()
ama posle ba6tami mi zqe kak moga da psyvam mama i nekvi takiva
![]()
no n6 az nego go hrana na ym
i taka
* ... ОпаКофкИте бэz сЪдърЖаниЭ сА бокЛуцИ ... (doh) * вЭчэ няма хОра има саМо чуДовиШта ... :X *
Рядко се карам с мама, ама когато това става повишавам тон. Нищо повече. Но като се карам със сестра ми е друга работата. Не рядко хвърчат разни неща, но след 30 минути всичко е наред.
Рядко съм им викал,повечето пъти като спорим говоря тихо и повтарям "добрее","аха" и некви такива и супер много се нервят![]()