.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Скандал

Скандал

как реягирате когато се карате с ваше - псувате, заяждате се, врещите като побъркани и съседите викат полиция
    аз лично яко ги храня на ум като ме ядосат
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

еми яко крещене и аз си пускам музика и усилвам

Град
    столицата
    Винаги съм спокоен и говоря спокойно,което дразни майка ми още повече

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Винаги съм спокоен и говоря спокойно,което дразни майка ми още повече
    И аз ВИнаги казвам "добре"...... добре... добре
    Smile!?

Град
    столицата
    Е аз почти никога не казвам така.Винаги споря,но споря спокойно.Всичко в което ме обвинява го оборвам с мой доводи,дори и да са глупави и не се октазвам.Тя се нервира повече,аз съм все по-спокоен

Град
    in my world!
    оф тая вечер така и се развиках мн ме дразни тая жена
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Е аз почти никога не казвам така.Винаги споря,но споря спокойно.Всичко в което ме обвинява го оборвам с мой доводи,дори и да са глупави и не се октазвам.Тя се нервира повече,аз съм все по-спокоен

Хахаха и аз така правя!Направо хваща къра!!!

Ама ако ме изнерви адски много,опитвам се да псувам (изтървал съм се 4х на п$тка),крещя,в скоро време и със средни пръстове взех да боравя

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Ами аз се затварям сам в стаята и крещя на всички никой да не влиза загасям лампата да стане пълен мрак и си пускам метъл и така се успокоявам като животните
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Град
    София
    ми зависи,обаче мн често се случва майка ми да не е на кеф нещо и почва за глупости да ми се дразни и аз най-спокойно и викам оф добре ше измия чиниите(примерно) и тя почва да крещи как съм била неблагодарна и аз просто си влизам в стаята и я оставям да си мрънка там под носа

Град
    и аз незнам....
    емии понякога повишавам тон
    ''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
    ''What a stupid lamb'', I sighed.
    ''What a sick,masochistic lion''

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Зависи кво ми е настроението.
    Понякога и аз минавам с тихото говорене и това "добре, добре.. добре"
    Но най-често оставам без глас като се карам с баща ми и той никога не ми отстъпва, което ме дразни още повече и пича има супер силен и брутален глас, сичките ми приятели, барабар със съседите имат страх от него, ама аз малката пръчка ни са даам, и се опитвам да го надвикам. А като ме вбеси мега яко започвам да хвърлям всекви неща по него квото имам под ръка, а той като ме нападне почвам да го ритам с краката, да го отблъскам, да се въртя само и само, за да ме остави на мира.
    и такамм..

Град
    при мама
    викам,крещя дори чупя чаши
    после се затварям с мойта стая и си усилвам яко музика
    ;]

Мега фен Аватара на Biskfitka
    преди и аз виках добре добре...ама сяя не минава....
    аз казвам добрее тяя (майка ми) - "ама не ми викай добре...тфа добре го слушам от много време и нищо"...
    а иначе аз кат ми викат нещо си мълча... илии почвам да викам много... зависи за кво се караме
    Шофирай разумно - стигни жив!

по добрия начин е да се направиш на доброто дете Все пак това са нашите родители няма защо да ги псуваме

Зависи,попринцип съм супер нервак,и когато се скарам с майка ми например почвам да крещя като ненормална.Понякога пък и аз запазвам самообладание,което дразни още повече
    Better DeaD,Than In Love ...

Голям фен Аватара на Crazytu
    Ааа разкрясквам се,затръшвам вратата,пускам музиката,която майка ми мрази и усилвам до край ...

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Цитирай Първоначално написано от Dundy
    ми зависи,обаче мн често се случва майка ми да не е на кеф нещо и почва за глупости да ми се дразни и аз най-спокойно и викам оф добре ше измия чиниите(примерно) и тя почва да крещи как съм била неблагодарна и аз просто си влизам в стаята и я оставям да си мрънка там под носа
    и аз така
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Супер фен Аватара на gabi_94
    споря ест. , аз винаги съм "права"
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
    преди и аз виках добре добре...ама сяя не минава....
    аз казвам добрее тяя (майка ми) - "ама не ми викай добре...тфа добре го слушам от много време и нищо"...
    а иначе аз кат ми викат нещо си мълча... илии почвам да викам много... зависи за кво се караме
    и при мен абсолютно същото Казвам "добре,добре" и си върша моята работа и майка ми започва да вика "хич не е добре,от колко време го слушам тва добре"
    Другия вариант е и аз да викам,тогава тръшвам вратите жестоко

oooooooo az non stop vika na na6te te ve4e sviknaha a s maikami kak ne sme se zbili o6te nz tq za sqko ne6to sa zaqjda s mene i kato mi kipne q psyvam i taka ama posle ba6tami mi zqe kak moga da psyvam mama i nekvi takiva no n6 az nego go hrana na ym i taka
    * ... ОпаКофкИте бэz сЪдърЖаниЭ сА бокЛуцИ ... (doh) * вЭчэ няма хОра има саМо чуДовиШта ... :X *

Рядко се карам с мама, ама когато това става повишавам тон. Нищо повече. Но като се карам със сестра ми е друга работата. Не рядко хвърчат разни неща, но след 30 минути всичко е наред.

Град
    Долината На Идиотщината
    Рядко съм им викал,повечето пъти като спорим говоря тихо и повтарям "добрее","аха" и некви такива и супер много се нервят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си