- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за момчета!!!
тук да питам момчетата а може и момичетата да отговарят та въпросът ми е момчетата обичат ли момичетата да се правят на недостъпни и какво им става когато видят някоя позната или непозната(но да имат симпатий към нея) в компанията на др мом4ета
П.С дано сте ме разбрали![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
lichno na men ne mi haresva nedostupnostta zad koqto nqkoi momicheta se kriqt. kofti stava...
Mnogo qsno 4e nedostapnostta mi haresva. Za kvo mi e momi4e koeto mi ska4a na vrata ot ni6toto. Daje i interes ne bi predizvikala v mene i vednaga bih q otblasnal. Obi4am da se darpat, obi4am i gordelivkite i tezi s golemite usti te sa mi lubimite. Pove4e me pla6at po tihi4kite, zatvorenite i skromnite. Te sa nai opasni. Tihite vodi sa nai dalboki
A ako vidq momi4e koeto mi e dopadnalo v 4ujda kompaniq mn prosto 4e nai nahalno 6te otida i nai malkoto 6te q zagovorq daje 6te pomolq da se prisaedenq kam tqh. Ako mladejite sa poznati-fantasti4no, ako sa nepoznati sa6to nqma problem za6toto znam 4e ako mi se napravqt na interesni 6te izqdat bahura ba6 pred momi4eto bez da me interesuva kakvi sa te. Prosto e![]()
![]()
Недостъпна е много по-добре иначе омръзва много бързо просто
Ааа ми не знамзависи колко недостъпни..
The Spark
Определено им харесва. Заложено е в биологията им - мъжкият да охажва женката. Друг е въпросът до каква степен е допустимо момичето да е недостъпно.
Еее ако си прекалебо недостъпна по някое време може би ще му омръзне да се опитва да те спечели и ще се откаже![]()
И аз не обичам недостъпните. Недпостъпни като се правят са ми интересни няколко дни и после ми омръзва да им играя по свирката и се отказвам.![]()
За мен лично това е пълна загуба на време...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+3562359163513562936512365Първоначално написано от anichkaaaa
Много вярно !![]()
De-Phazz - Anchorless
Какво ми става ли???Първоначално написано от draki4ka
Как да ти обясня,сеш се![]()
Иначе не е хубаво да е лесна,
ама не е хубаво да се прай на тапир![]()
Златната среда :P
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
.Първоначално написано от sexy_baby11
съжелявам я вно не съм търсела като хората![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
някои обичат,някои не...зависи.
someone else...
Първоначално написано от anichkaaaa
ХАХАХАХ
Всеки си го разбира тва "недостъпен" по различен начин.![]()
Са, как да ти дам мнение, като нема никви точности, нищо..
Ама с две думи ше ви каа, че НИКОЙ НЕ ОБИЧА ДА МУ ОТКАЗВАТ
![]()