- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъп съм...
Един пич написа да бъдеш непукист и добър човек . Аз ще добава само да бъдеш добър с тея които са добри с тебе иначе ти се качват на главата и после нема отърване . Аз съм от тоя тип и понеже гледам да не се заяждам с никой и на никой лоша дума не сам казал и всички мислят , че съм балъче и съм излезнал от некоя пещера общо взето . Затва слагай ги на кура такива хора и тва е . Ти сам преценявай с кой трябва да си добър и с кой не , ама внимавай .![]()
А аз си мислех, че на мене ше ми е трудно да намеря себе си в живота, не мрънкай а действай \/
Определено това е най-големият ти проблем! Не си слънце, чеда огрееш навсякъде, пък и дори да се държиш много добре с всички, винаги ще има хора, които да те мразят, да ти завиждат или пък, на които просто не си приятен.... Я се стегни! Вземи се в ръце, ако се самосъжаляваш нищо няма да постигнеш! Щом харесваш момичето преодолей този твой срам и я покани на среща, щом търси компанията ти, значи и е приятно твоето присъствиеПървоначално написано от bokoboko
Не си мисли, че никога няма да си намериш приятели, ти не, че не можеш, ти не искаш - опитай се да опознаеш някое момче от твоя клас по-добре, току виж сте станали добри приятели. Не са ти нужни много от тях, може и само 1-н да е, но да е истински! И най-важното, коетоще повторя от самосъжаление няма полза! Айдеее със здраве
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!